We ♥ Robert Pattinson !

God morgon /God dag pussgurkor !


Idag vaknade jag hos Sara , ! Sen efter ett tag så åt vi frukost och tittade på Twiglight igen , haha den är bäst ! Idag blire det bara sega hela dagen för det assnöar , blää ! Är så trött på snön ! GE MEJ SOMMAR ! Har fysikläxa tills i morgon och det är åxå blää! Och i morgon ska jag till tandläkaren och det är åxå blää! haha. Igår var juh Ida , mamma , pappa & jag och shoppade, kommer bilder senare tror jag;) Idag skulle jag ha åkt till ridhuset i h-by men det blev inte så , för Pernilla kunde inte & så snöade det för mycket å så vidare ;) Nej , nu ska vi försöka hitta på nåt , det kanske blir en film till , vem vet!? ;)


Pussar på er !



// M i L l A & s A r A

Bra dag (:

Heej!


Idag har jag varit och handlat, har fått min nya gitarr idag med, det blev min födelsedags present av mamma och pappa, och så har jag köpt ett par nya shoes, ikväll har jag tittat på fim med mamma och milla, mysigt vi tittade på män som hatar kvinor och twiglight, och inatt ska milla sova här med, vi skulle ha träffats alla idag/kväll men blev inte så, nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink, sen ska jag och milla titta på film.

Aja Godnatt Puss/////La Sarah

We ♥ Kemi med Anders ;)

Hej pussgurkor !

Idag började vi med SV sen Kemi , efter det så hade vi musik sen , so , efter det vare mat , raggmunk , inte så jätte gott jag hade en jätte stor potatis klump i min raggmunk , blää! Sen efter maten så hade engelska, sen idrott som var världens smästa idrott någonsin , ..... Men Kemin var bäst juh haha. Det kommer två filmer  från kemin som jag tycker ni ska kolla på !;)
Haha , vi failade ;) När Sara gjorde det så funkade det , men när jag gjorde det  så funkade det inte!? ;) haha. Vi skulle ha filmat men då glömde jag ställa in på videokamera så vi tog bara kort , haha.
Sen gjorde Anders en cool sak ahaha. Man ser inte så mycket av själva exprimentet men man hör och det är det som är "grejen" ;)
Nu kommer snart Ida till mej , det gillas . I kväll ska Ida , Jag & Sara hitta på nåt , och så imorgon ska Ida , mamma & jag åka till kalmar och shooppaa! Sara kan tyvärr inte följa med...:/ Men aja..(:
Puss på er söta ! ♥


// M i L l A

Ragnar ! ;)

Hellu Ragnar fans !

Tänkte att det var dags för ett Ragnar inlägg, haha . Vi - Sara , Sebbe & jag -  , satt i ett grupprum när vi hade biologi ,   Så här kommer lite bilder , och även en film där ifrån ! ;) haha Kolla & Njut ! ;)
( haha , detta är bara flummbilder ! ;) )
// M i L l A

Fredag i mån ! :D

Hello puddingar ! ;)

Äntligen ! Det är fredag i mån , wiiihoo! Och då är det nära till lördag och då blir det ännu bättre  , för då åker vi till kalmar ! haha jag ska köpa en plattång till henke , ;) Coolingen haha.  Idag har typ inte hänt mkt alls , har varit en jätte slö dag haha . På måndag ska vi disikera bläckfisk , vet inte hur det kommer gå ... haha. Vi fick reda på matte provet idag  , 33/40 helt okej men hade kunnat varit bättre.. Vi har massa läxa , Kemi , engelska , So men jag orkar inte plugga haha , säg inget till lärarna ! ;) Nu ska jag "plugga" , kommer bara bli att jag läser i boken ( ljudet av ditt hjärta) ;)
Outfit today ;)
Linne :  H&M
Skjorta : Vet inte .. Syrrans ;)
Jeans leggings : Ginatricot
Skor : Stadium


En bild när Sara & jag puttade Ida i snön , haha vad elaka vi e;)


En allt för hemsk bild på mej , laddar upp den på brist av annat
haha.




Pussar mina söta bloggläsare ! ♥





// M i L l A

Orkar inte

Heej!

Sitter här och är as trött orkar ingentingen just nu typ,måste igentligen plugga men orkar inte det heller, aja idag har det väl varit en okejj dag, bara att sebbe den lille jävlen skulle dra ner mig i snön, bara för jag sa att den tidiga bussen hade gått eller något, aja imorgon är det fredag äntligen skönt, det blir väll att hitta på något med tjejerna tror jag, och på lördag ska jag och titta på min nya gitarr, ska äntligen få en ny, och på tisdag är det en speciel dag, jag fyller år!! hihi men ska försöka plugga lite nu.
pussochpill//Sara

Sportlovet ! <3

Hellu babes !

På sportlovet ska vi till göteborgs horse show ! :D Långemålas hästsports klubb ska vi dit med , vi ska åka på söndag , men skulle ha åkt typ på lördag men bussförlaget typ tappade bort våra biljetter eller nåt så det blir på söndag ist , & då är det inte lika rolika grejer:( Men men vi ska iaf dit, och man får shoppa på "marknaden" . Det är sjukt mycket hästgrejer där haha . Och på lördag händer en rolig sak till , Då ska Ida , jag & mamma åka till Kalmar och SHOPPA ! Äntligen  , haha <3 Nu ska jag titta på Andra Avenyn ! Det är så spännande ! ;) Ska dra nu . Ciao & pussar ! <3






// M i L l A

Bildbomb!

Bilder från Film/Foto som jag lovade igår ;)
Det var typ alla(: Bilderna är tagna av Joline , Rebecka & Mej ;) Vet inte riktigt vem som tog vilka;)
PussHej !


// M i L l A

ska disikera bläckfiskar på fredag, haha .

Kom , hem och det har varit värsta snöovädret eller (är) så nu sitter jag och tittar på tv som vanligt...........


haha söt pojk eller vad .
Måste ju visa en parodi på de med hahahahahah fyfan va kul!
pusspuss / ida

I skoolan!

Hello undebara ! <3

Sitter i datasalen med Sara , vi har datakunskap , ;) Vi sitter i en mindre sal för det fanns inte tillräckligt med datorer som funkade haha ;)  Ska göra nåt diagram eller nåt , boring!  Det är nån slags tävling , vinnaren får en fika i Cafeterian ;)  Haha Sara & Jag kommer vinna, . Ikv så är det Andra Avenyn tror jag ;) I morgon så bli det skola igen , seegt fast det är en ganska kort dag ;) Nu måste jag fixa mitt fin fina diagram pussar ! <3


// M i L l A

Bilder imorgon !

Hej snyggingar ! ,
jag orkar inte ladda upp våra bilder från Film/Foto idag , jag tar det i morgon , Ska snart sova ska bara kolla på 2½ men , haha ska dra nu pussar ! <3

// M i L l A

<3


haha borda? söta lilla tröga människa du är bara för go älskar dig bby<3 haha trots att du är lite trög ibland .:D

100126

hola ,  nu är jag äntligen hemma från skolan har varit en sån jobbig dag värst tror jag haha först så hittade jag inte mitt busskort (fast hittade det senare )  , sen å milla bara ida vad har du valt för bilder jag bara eehhhh, la mig ner på marken och typ bara ville hem , vi skulle nämligen ta med en bra och en dålig bild till suten .ää fyfan men nu är jag iaf hemma jag tror sara håller på att lägga upp bilderna vi tog på suten finfint så vi hörs senare pusshey .
JAG SKA FÖRESTEN MED MILLA PÅ SKYTTE IDAG HAHA ! :) <3
Vi är med och tävlar hos ada om en plats som veckans blogg  :) håll tummarna <3
pusspuss / ida

Skolan (:

Heej!

Idag har vi haft foto/film i skolan kulkul, Ida och jag är bäst på att fottat hehe, så klart så har vi bliderna här hemma så tänkte lägga ut några, annas har dagen varit ganska bra.











































Pusss//IS

Myys dag ,

Hello pussgurkor !

I natt sov man hos Sara med Ida och Helen , kulkul ! Måste göras om nån gång , Sen så gick jag typ hem vid 11 tiden eller nåt , för jag trodde mamma skulle åka till mormor och då skulle jag följa med men hon åkte aldrig , så jag har inte gjort ett piss typ haha, håller på att läsa boken Ljudet av ditt hjärta av Stephenie Meyer . Älskar boken verkligen , . I morgon är det skola .. Seeegt , vi har ett matte prov till på tisdag tror jag.. På det förra så gick det nog ganska bra , kändes så iaf ;) Kollade lite nyss på Ponnyakuten på Barnkanalen , inget illa menat men en tjej är lite fail , hon säger att hästen är jätte stressad och inte äter , när hästen står helt lugnt och äter både hö och äpple och ser hel nöjd ut!? haha , förlåt det såg bara så kul ut ;) Men en tjej var skit tuff hennes häst stegra typ hela tiden och hon verkade inte rädd alls , ;)  Mammas kommentar var , uuh  nu vet jag inte om jag vågar ta hem Pärlan om blir frisk , haha . Nej nu ska jag göra en fruktsallad sen kolla på En annan del av Köping , sen blir det nog 2 ½ men sen blire soova!  Ciao söta bloggläsare ! ♥







Älskar hästen ! ♥  han verkar vara skit duktig ;)


//M i L l A


Dagens smaltips!

Hejhej!

sitter här med ida sötisen och äter glass mums mums, tummen upp på det (Y),
ni där ute som undrar hur vi kan hålla oss så väl formade ett tips om ni vill se ut precis som oss sitt framför datan ät glass varje dag och om ni ska ut och gå gå bara ett varv runt huset, inte mer blir för ansträngt, vi tänker på säkerheten också vi menar så att ni inte tuppar av bakom huset, Haha skämt åsido, nu ska vi äta mer glass





pusspuss///////IS

Milla här;)

Hello babes !
Igår så hände inte mkt , men sen så gick jag till Sara och Ida , kollade lite på Let´s Dance å så , haha älskar Willy! ;) Idag kanske det blir åka å kolla Nisse Lull , om vi ha skjuts;) Annars så blir det rida och lite annat skoj , men jag måste dra nu , syrran ska ha datan pussar hejdå<3


//Milla ,

ida här

herregud var jag är trött efter en lång dag blir nog snart att sussa , skönt ! :) <3 haha puss och godnatt the one and only ida thunberg !

gud när ......

......jag lyssnar på den här låten , får jag rysningar från topp till tå .
kommer iåg när jag satt och fösökte hänga med i låten när jag tittade på oc hahah , det tog några gånger innan jag lärde mig!
saknar serien o.c fan.<3







fan va jag saknar :)



////ida

Håltimma,

Hejsan hoppsan lillebror. Nu sitter vi i skolan i bibblan och har håltimma , haft håltimma sen kl.09.00 ganska segt finns typ inget att göra.. Sen så ska vi ha 3 timmar med Gunnarsson , förstår inte hur vi står ut , haha. Ida har musik nu sen så har hon kemi. Vi har prov i matte senare , -.-' Fy fan det kommer gå åt helsike iaf för mej Camilla , idag på spanskan följde jag med Micki till tandläkaren , hon skulle dra ut en tand , när jag såg den höll jag på att svimma haha. Nu får vi väl hitta på nåt , om det går i denna tråkiga skola , haha , pussar<3





//CS

Aboda klint med skolan!

Hejsan alla;) Idag så vare Aboda Klint med skolan, det gillas skarpt! Jag skulle typ lära Helen , Eldina & rebecka men jag blir så arg när dom inte kan jag tappar typ tålamodet så jag gjorde inte det, Förlåt! Först åkte jag med Joline haha, Sen så åkte vi alla fyra tillsammans (typ 2 ggr) så blev det plötsligt Ida & jag? haha. Vi skulle åka anklarliften tsm då , men vi fick inte fast den typ , så vi åkte hängandes i den, haha men vi orkade inte hålla i eller så, så vi släppte haha. Och precis innan man ställer sej i kön för liften så var det is , sen så var det massa lössnö typ och min skida typ fastna eller nåt, så jag ramlade och mitt ben låg skit konstigt haha (ramlade 2 ggr på samma ställe,) , annars så har jag inte ramlat nåt, haha. Ida har filmer på när vi åker eller så en film på sara en film på mej och en på Ida haha. Så hon får lägga upp dom sen . Nu kommer snart Ida och då ska vi spela sims 3 haha vilka nördar vi är;)







miss old times ! sommaren 2010, here i come

måste bara lägga ut denne söte bild på sara! :)

kalmar saknar !

ÖLAND ! :( saknar !
2010 öland hela sommaren haha :) med mina bbys!
säger vi haha ,

pusspuss/ ida

..

gud va glad jag är att designen  är klar fan den blev så himla fin , och det har vi att tacka söta rara rebecka som vi har tjatat och varit på om designen hahah . vad tycker ni om designen ?
imorgon blir det ju aboda med klassen yeeey ,fan va roligt .
men nu ska jag bara beundra designen hahahahah .
här fr ni nått roligt att suga på hahaha ,
jag säger bara oseriös oseriös oseriös oseriös HAHA osminkat påverkar oss , och
att våran söta sara inte var hemma
haha skoja bara , eftersom vi la upp den här nu så vill jag
att ni tittar på den och njuter och skrattar om ni vill haha , puss

///idapida

Nu jävlar!;)

Hej , nu ska Becka "lägga in" designen så det kan vara lite problem , men nu vet ni vrf i så fall ,  Sen så MÅSTE ni gå in om typ en timme? Aja men då vet vi i alla fall att den är klar , men då MÅSTE ni gå in och kolla för den är superduper fin!((: <3 pussar<3

//CIS

Design på väg;)

Heej , nu är designen snart klar! , Jag har ett litet "smakprov" haha. Men det får ni inte se! Spännande va? haha. En sak kan jag berätta om den... Den kommer bli bäst!:D  Tackar Becka! <3 Just det ja ! Maria fyller juh år idag! Grattis!=) <3 Nu ska jag typ sova , så pussar!<3



I`m back from Sälen!

Heej!
Hemma igen har varit en jätte bra vecka,haft det jätte roligt,Har faktiskt provat på snowbord skitkul fast man slår sig som fan i början,imorgon blir det skola igen både roligt och tråkigt,idag har jag bara tagit det lungt sovit och varit ute och sprungit det ända jag har gjort typ
Aja tänkte lägga ut lite bilder med :)










yyey pallar inte fler bilder  PuSs /Sara

Ida dansar! ;)

Men kom ihåg det var ett tag sen , haha! <3
SARA KOMMER HEM IKV!!:D Det gillas rejält!(((: <3

Pärlan i mån!;)

Heej , idag på idrotten så hade vi basket? man skulle typ passa bollen till varandra  och såklart så klantar jag till mej och viker fingret på nåt sät haha. Och det gör förbannat ont när jag böjer det.. Jag har inte brytit det , kanske sträckt det eller nåt men jag ska juh rida Pärlan i mån , eftersom vi ska köpa henne!:D Det sa jag i vårt senaste videoiblägg , jag hoppas ni har kollat på det? haha. Jag har ätit massa frukt idag ,  typ 2 apelsiner , 2 päron och nåt äpple, hah.  Det är fruktsallad i min mage hahah. Nej nu ska  jag snart sova för imån på morgonen ska jag ut å gå/jogga med syrran. Sen så ska jag som sagt åka å rida pärlan igen , sen så ska vi kolla lite på "stan" i mönsterås , det är juh värsta stora köpcentret där ,  haha. Ska kolla på ett träns till Lillan som jag har hittat på granngården , riktigt snyggt! Fast det ska vara snygga pannband till tränset;) Som det på den länken! ;) Och så har jag hittat ett annat snyggt tränshööks som är både billigt och snyggt! För Lillan behöver ett nytt träns , det andra är så gammalt eller det är inte bra i lädret , och tyglarna håller på att gå av , ajajaj! hah. Nej nu måste jag sova ,
så pussar på er söta bloggläsare!




I skoolan!

Hejsan , jag sitter här med Nejla vid en data i bibblan, vi har håltimma nu som ni kunde se på mitt "jätte fina" schema haha. Men det är skojjsit! Haha Vi har typ inget att göra så drf bloggar vi , yeah vi like! haha Nejlas & felicias blogg hittar ni här den är jätte fin ;) Jo men den är det , haha. Nu ska vi typ hitta på nåt snart tror jag , haha . Pussar på er kära bloggläsare!



Msn is funny!

Hejsan hoppsan msn freak!;D haha jag har typ världens överskotts energi , så jag typ skrattar åt allt och är typ heel crazy!, Nä jag skojja, men jag har typ överskottsenergi, haha. Just nu chattar jag med mitt kusionbarn Eric som bor i norrland han är 16 år, och är en jätte rolig typ;) haha. Och så chatta jag med Henke & Oscar men Oscar har gått i ide så det är bara henke & eric jag chatta med nu;) Har typ inga nadr rolig inne (som är sociala med mej) haha. Men jag ska typ sova nu , och läsa på spanskan en gång till, syrran hjälpte mej förut, stackarn jag typ skrek åt henne för jag var så arg haha. Nu ska jag snart gå pussar på er!<3




Eric & jag på biold;D För er som inte kan se så är Eric den blont
hår och INTE sitter i "barnstol"?För det är jag , haha.
(ni kanske fattar att det är en jätte gammal bild, tagen på mitt dop,!)



Henkish!;D



Skolan är trååkig! ;)

Hejsan , har gjort matte läxan nu , är skitförbannad för jag typ inte fattar ett skit och vi har prov nästa vecka! Usch! haha.

Schemat för imorgon:
8.20 - 09.00 B-språk (spanska , har glosor..)
09.05 - 09.45 Fysik
09.45 - 10.50 Håltimma , (grupp 2 har biologi)
10.50 - 11.30 Sv
11.30 - 12.10 Lunch
12.10 - 12.50 So
12.55 - 13.35 So
13.45 - 14.05 Ma (endast för mej & becca dom andra får sluta 14.25 ;) haha visst är vi coola! :P)
Sen så har vi egentligen TTF sista timmen men det är inget den timmen vad jag vet;D


Jätte kul att veta va? haha

Ska öva på spanskan nu -.-' Baajs tråkigt, !  Idag har väl typ inte hänt så mycket, Så vi hörs Ciao!<3


ida

tänkte bara säga godnatt till er alla puss!/// hon som är väldigt trött, alltså ida 

Vårt första inlägg med Videofy.me (:



//CI med stor saknad av S! <3

Ett snabbt inlägg,

Hejsan! Henke tycker vi är jätte dåliga på att uppdatera så då gör jag det nu! Visst är jag en ängel? haha. Idag har typ inte hänt så mycket, Ida och jag gick på julgransraskning, när dom skulle dansa så följde vi med mamma till storken , haha . Jag fick ett skärp och en tröja till brorsan i present (jag är äntligen klar med den! Och han fyllde år den 4:e januari , lite sent kanske , haha.) Jag köpte en tröja där det stod:
Jag är inte full
Jag är bara i kemisk obalans

Sen så har jag köpt ett par tofflor som är typ som en "mopp" så han städar när han går, smart va!? haha , mer som en skämt grej ;)

Yees, har typ inte mer att skriva så pussar på er! *PUSS*

Aboda inlägg ,

Har haft så himla fin väder i aboda idag helt underbart alltså men nu är dagen tyvärr slut*buhu*
aja nu ska ja iaf till camilla , vi ska spela sims och dricka varmchoklad helt underbart ,
så tillsvidare innan jag uppdaterar igen så får ni nöja er med bilder och videor haha puss .// ida
Bilder
---------------------------------------------------------------------------------------------

tog en liten bild på emmas snowboard och camillas skidor ,
ajuste emma och jag lärde camilla att åka snowboard .
verkligen underhållande haha puss !
och vet ni vad jag kom på nu , jag kunde ju filmat fasen
att jag inte gjorde det .

en bild på emma , camilla .
vad håller emma på med haha 

SNOOOWBOAARD ! :) <3

fin utsikt över stora backen .<3
¨
lite onödig bild kanske ,p
Milla pilla gullet ! :P
haha ja bilden säger allt  (om ingenting)

The pimp or what ! :O

tror jag åkte i liften haha , cool jag är som kan ta kort i liften
*Naaaaat*


Videor
---------------------------------------------------------------------------------------------





En helt jävla onödig video inne på aboda cafe haha !'
tro det eller inte men jag kan faktist åka snowboard !
Jag vet att det ser ut som jag plogar , men det gör jag faktist inte
bara så ni vet asså .;)
kram // ida
Tack för dagen tjejer <3

Aboda klint!

Hejsan!
Idag har Emma , Ida , Jim och jag åkt skidor i aboda klint! Det gillas haha , känns som jag alltid säger så ;) Aja men det gick bra, hyrde skidor (slalom skidor , såklart!) Ramlade inte en enda gång! Fast det var inte första gången jag åkte skidor förstås , haha. Men sen när vi åt så frågade Emma om jag ville åka snowboard ett tag (har aldrig gjort det) För hon ville åka skidor för det var så länge sen, så då gjorde jag det;) Haha gick juh inte så bra.. jag ramlade typ hela tiden , fast bara en gång i liften!Stackars Ida hon fick stå ut med mitt tjat och Emma förstås hah;) Men det har varit en riktigt kul dag i dag i alla fall;) Om ni vill veta mer om Aboda Klint och skiduthyrning så tryck  här . Nu sitter jag och väntar på att Ida ska komma , sen så ska vi sova hos Emma inatt tror jag, så pussar på er!

Jag nästa gång jag åker!;D



Svar

Anonym om börja tjäna pengar !
DU KAN JU BERÄTTA HUR DU FÖRSÖKER TJÄNA OCKSÅ :o
Svar:
Vi ska börja tjäna pengar genom de här sidan.
"För den som är under arton år måste målsman ge tillstånd för användning av DoubleNet samt stå som kontohavare och betalningsmottagare."
Detta betyder alltså att du som är under 18, måste fråga dina föräldrar om lov, och be dem registrera sig åt dig.
och sen så har vi blivit medlem på videofy.me ni kan bli medlem här och börja göra videoinlägg och tjäna en slant på det med ! så där har ni ju lite information :)
hoppas ni förstår lite vad jag menar
// ida

Lycklig!

Heej alla!
Bra dag kan jag säga är rejält taggad för imorgon,har varit på topp humör hela dagen idag förutom lite nu på kvällen,efter som jag ville ha med mig allt och mamma sa att jag inte fick ha med mig så mkt,men nu är allt packat och klart,aja för alla er som inte vet, så ska jag till sälen imorgon, kommer bli skit kul,ska gå upp vid tre halv fyra om inte jag får sova lite längre,iaf kommer min bror vid halv fem,problemet är att jag tycker det är kalt här hemma,och där kommer det va typ vara dubbelt så mkt,
menmen det blir nog bra,
kommer sakna er alla<3
Pusshey/Sara

börja tjäna pengar !

SItter här hemma hos ida nu ;) har försökt att börja tjäna pengar på bloggen , men vi fårse sen om det funkar . :)
men det var allt vi hade att säga haha // ida  & milla

mobillek , uttråkade med andra ord

* Ställ in musikspelaren på shuffle (blanda)
* Tryck framåt efter varje fråga
* Använd låttiteln som svar till varje fråga om ditt liv (även om den inte verkar logisk)


1. Hur mår du idag?
broken heart

2. Hur kommer dagen (idag) vara/ha varit?
dance dance

3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
var ligger landet där man böjer banenerna
Xd


4. Vad är det sista du kommer att tänka innan du somnar idag?
right round

5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om de fick välja åt dig?
himlen är oskyldigt blå

6. Hur är det med kärleken?
i hate this part

7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?
beautiful soul

8. Hur mår dina vänner?
Kramsången

9. Tycker dina vänner om dig?
lolipop

10. Hur ser folk dig som?
fredagsmys

11. Spanar folk in dig?
älskling

12. Är du bra i sängen?
17 år hahah .

13. Har någon sexfantasier om dig?
you belong with me

14. Kommer du alltid bo kvar i Sverige?
vacition

15. Hur kommer du dö?
the 89'ers boy

16. Vad skulle du heta om du var född i framtiden?
älskling

17. Vilken är din oturslåt?
russian rulette

18. Vilken är din turlåt?
äta farfas bajs hahah :)

19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
im yours

20. Vilken låt beskriver din personlighet mest?
hora   (skyyyssst ) haha

21. Hur är det med ditt liv?
daddys little girl

22. Hur kunde det ha varit i ditt liv om du hade valt andra vägar?
hurtful

23. Vad ska ditt första barn heta?
gabriellas sång

24. Hur kommer ditt liv att bli?
so what

25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
wich doctor , haha så sant

26. Hur kommer sommaren bli?
pokerface

27. Finns det någon som är hemligt kär i dig?
leave out  all the rest

28. Kysser du bra?
hot and cold

29. Mår din kropp bra?
every breath you take .

//cis

..

sitter och segar framför bloggar och har helt allmänt tråkigt ....
vafan ska man göra en sådan här kall dag det är 6 - och jag vägrar gå ut just nu haha .
jag har typ inte varit ute på två dagar nu ! , men antagligen blir det väl att ut och springa sen sjukt taggad haha .
och igår så hämtade jag hem ett skitroligt bildmanipuleringsprogram, ni kan ladda ner det här sjukt kul är det .
fast det tar lite tid och lära sig hur man gör och sen så kanske man måste ta hjälp från  någon som vet men jag kan länka bloggen där jag lärde mig lite grann ni kan läsa hennes gimpalektioner här , fyfan så kul det är men puss på stjärten så länge så hörs vi senare . puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusss
SNNNNÖÖÖÖÖÖÄÄÄNNNGGGEEEL!<3
På lördag åker den här gullungen til sälen I EN HEL VECKA , gonna miss u babe!
"avundsjuka hära"

AAAAAAHHHH.....

... ska nog åka till aboda på lördag yey fifan va kul , nu har jag väntat ett helt år på att åka snowboard !
hahaha , jag är typ tusen gånger om övertrött känns det som vi gick typ och la oss vid klockan tre igår , sen så gick vi hem vid tio .
Mamma satt såklart och tittade på skidåkning , sen skulle jag gå upp tll mitt rum av nån anledning och somnade ! sov typ i 2 timma gud så gutt men är fortfarnade trött som f*n så ska nog gå upp och lägga mig inom snarast !
pusspuss godnatt kan jag lika bra säga nu haha
// ida

Sjöboda!

Hej, idag har jag varit hos min faster i sjöboda!  Åt mat å så där, gott vare. haha.  Hon & hennes man har typ världens sötaste hund! Den hette typ Black, Men han var typ jätte mysig! jag satte mej på golvet och då kom han typ och la sej i mitt knä med tassarna runt mej och så gav han mej massa pussar, haha gud va söt han var! Sen när jag kom hem så gick jag bort till stallet och släppte in hästarna å så sen så satte jag mej vid datan för att prata med Sara, för hon skulle följa med mej och gå men hundarna, så då gjorde vi det haha. Vi gick runt stora vägen, och mina uggs är jätte hala så jag halkade jätte många ggr haha. Sen så när jag kom hem så satte jag mej vid datan igen haha, ikv kanske Sara & jag hitta på nåt och kanske Ida om hon vill(: Vi får se. Men nu ska jag hjälpa mamma med en sak, så pussar på er!


Black pojken ! <3 Det ser ut som om jag tvingar han att vara kvar
men det gör jag inte!

Visst är han söt!?<3

Pärlan när vi var och kollade på henne, mamma har inte
bestämt sej helt än




ben och jerry´s

hej camilla och ida här just nu sitter vi hos emma och ätar ben och jerrys , ska nog bada i hennes badtunna gud så gutt .
haha vi fick för oss ett tag att vi skulle åka skridskor men det tror jag inte blir av.
pusspuss



MUMS ! :)
kram kram ida och milla pilla

En sång till Sara från Ida!


Haha en sång som Ida sjöng till Sara i söndags, haha.
Hon sjunger inte seriöst så ni vet xD

Se upp i backen, nio hål i nacken!

Hejsan hoppsan Lillebror! Nu sitter jag hos Sara , ska snart åka puuulkaaa! WiihoooO! det gillas, vad barnsliga vi är haha.  Det är som att som att dra tillbaka tiden till där vi var små, haha. fast vi åker i DÖDENSbacke!! haha skojja. Men den är brant! Och så är det ett gupp i slutet, och så åker vi när det är mörkt så det blir nästan dödens backe! haha. Igår när vi skulle åka så åkte Ida och jag först i samma pulka ( för min är så stor!) Och då såg vi inte guppet för Ida blundade och hon satt längst fram och jag tittade bort för jag fick snö i ögonen, hahaha.  Det var rooligt, hahaha.  Nu måste vi gå och ta på oss jacka och termobyxor för det är kallt, det är typ -11grader ute! Man fryser häcken av sej haha.
Pussar på er söta bloggläsare!<3






//Sara & Milla! <3

Wild Pearl<3

Hejsan hoppsan bloggläsare! Idag så vaknade jag typ vid halv 11 eller nåt, då gick jag och satte mej vid datan och väntade på mamma skulle komma hem för då skulle hon ringa Ullis, för vi skulle åka å kolla på Wild pearl (Pärlan) och rida henne å så, och det gick über bra!! Mamma vill ha henne, haha, det är typ första hästen hon vill ha utan att klaga SÅ mycket eller klaga å klaga men hon har alltid nån sak som inte är så bra eller nåt hah, men det är första hästen förutom Candelia då men henne hade hon juh ridit innan och det var typ henne favorit häst eller nåtDet enda som var en nackdel eller vad man ska säga var att hon var fet men det går juh att banta och att hon var så oskolad men annar så tyckte hon typ hon var en riktig pärla!Det tyckte jag med, visst hon var oskolad å så men det går juh att skola henne!? När jag hade suttit upp och skrittat henne nåt varv så  fick jag en känsla/tanke typ jag vill skola den här! Hur konstig som helst för annars brukar jag typ känna jag vill inte börja om från början med nån ny... Haha Pärlan förvränger mina tankar haha Nu ska jag snart till Sara & hjälpa henne med att ladda hem ett pogram, sen så ska vi typ åka pulka med Ida & Emma, Sen så ska vi hitta på nåt alla 4.. Kanske sova över elr nåt, funfun! Så nu ska jag till Sara så pussar på er! <3


Pärlan<3





.-.-

Hejsan hoppsan , har inte varit ute på hela fucking dagen !
ajuste har någon nämnt att vi åkte pulka igår fan va kul de va  .
ska nog åka idag med pusspuss
//ida
Sådan här har milla :) <3

puss

,

Klädesplagg som kommer användas flitigt nu i vår:
Jeansjackan
Skinnjackan
massa klockor (snyggt som in i fanskapet)
ljusa jeans
snygga koftor i olika färger.
stickat !!!
sneaker och högklackade skor

Ragnar!

Heej!
Sebbe min lilla vän eller ska man säga Ragnar Sigurdsson? haha!
Vi säger Ragnar,Vi har känt Ragnar i ca 3 år, Han är lite men tuff,
det kanske är något för dig! ja du såg rätt något för dig!
du kan nå honom på 07********

kontakta oss först så kanske du har turen att få träffa honom ;)puss<3









Från dina kära vänner <3/CIS

5-minuters kola är gotti gotti, men ack så onyttigt

sitter och äter 5-minuters kola som jag gjorde idag tummen upp för det ! ;)
/Ida

Gud va jag blev .....

..sugen på att fota ! ska nog ta och leta upp en kamera här hemma och börja foto lite grann , tänkte att jag ska ta massa bilder på vänner och sådär och sen när jag får alla bilder ska jag göra ett album , fy va roligt säger jag bara .
herregud nu blev jag verkligen taggad .
Jag köpte en ganska bra kamera för nått år sen på eknikmagasinet , men har inte använt den på ett tag så vet inte riktigt var jag har lagt den stackars stackars kamera , han är vilse .
men var inte rädd jag ska hitta dig lilla vän så ska du få ta lite kort . okej jag har inget liv ofc !
men vi hörs pussochpillvartduvill
/ida

Bilar (:

Heej alla läsare!

Idag har jag fått höra att våran blogg är töntig,det var en kille som tyckte att jag skulle göra ett inlägg om bilar,så vad gör man inte för sina läsare,bilar hmm jag kan inte ett skit om bilar så jag tänker inte skriva mkt det blir mest bilder,Killen vet jag inte vad han heter,han har bara sagt några namn på bilar inga speciella jag skulle ta,
men men jag tar bara några snygga

En viper :) hihi tror jag :P


En Ferrari :)


En Aston Martin V 12 (:


En ford (:

Aja okejj här var några bilar jag vet inte ens om det är rätt, haha! men aja har ialla fall försökt,
bara så ni vet är bilar inte min grej
Pusshey<3 /Sara

16:11

Hej, kom precis hem från Ruda har varit och handlat och lämnat en sak på mammas gamla jobb, haha efter kanske 5 miuter eller nåt så fick jag hjälpa en unge med en sak, innnan det så var jag och red Lillan på åkern finns typ ingen annan stans att rida nu för tiden..  Inatt så sov Ida & jag hos Sara den Rara! Och det var roligt! Haha vi sminkade oss lite komiskt och tog kort med frukter, haha. Pussar på den kvällen! På fredag så skulle jag ha ridit i ridhuset med Johanna & Irja men det blev inte så tråkigt nog... Det få bli en annan gång,!  Snart är vår design klar! Tjiihoo! Den kommer bli bäst haha.  Snart så blir det äta sen stallet å släppa in hästarna efter det så blir det att åka pulka med Sara ( & Ida om hon vill) Nu måste jag dra , Ciao!








13:30

heey !!!
Kom precis hem från sara gud va kul vi hade igår haha , tittade på  when a man loves a women så jävla bra film.
Nu sitter jag och bara gaggar framför tv (Y) haha jag vill till aboda och åka snowboard fy va kul !
Och nu är det inte långt tills vi åker till österike kanske några veckor men det går snabbt som vinden så himla sjukt taggat men måste dra till aboda nån gång i veckan nån som känner att dom vill hänga på säg bara till!
Österrikes flagga
Den här backen är inte okänd inte ! <3:)
en otrolig bra film!<3
// ida

._.

Tjenis penis , har precis målat mina naglar VITA ! haha gud va snyggt ! *naaaat*
ville bara ha något att göra så tänkte jag varför inte måla mina naglar vita.
ska nog sova över hos lillis sari ! med milla
om dom vill ha med mig vill så att säga tss
Men nu ska jag Titta runt lite på internet och se vad jag har hunnit missa på en timme eller två:D
Pusspuss ida
Min och millas sk nattfika !

Bildbomb från nyår!




Coolingar juh! xD






Haha vi la dom först på ett för litet fat sen när vi skulle ta bort dom
så blev det så här ;)

Muuums!






Heej (:

Heej!
Det var länge sen nu har inte orkat lägga in något,aja igår blev det kalmar och titta på bio med Ida och Milla och hennes syster,vi tittade på New moon skit bra film något jag kan rekomendera,idag blev det också kalmar igen med syster och mamma,köpte ett par skidglasögon och en mössa,
aja på lördag drar man till sälen kommer bli skit kul längtar så,ska gå upp vid klockan halv fyra redan *suck*,
men men,
Nyår var toppen hade det bäst,jag har kommit på att Henke är bäst på att skjuta raketer (not) haha!
aja får se vad man hittar på ikväll






pusshey<3/Sara



New Moon yesterday!<3

Hej alla haft typ kalas för brorsan nu! Grattis till han! Igår så vare juh NEW MOON! I Love, haha Kan verkligen rekomendera den, fast inte om ni inte gillar Twilight förståsRobert Pattinson är såå heet! Fast Taylor Lautner är åxå ganska snygg, iaf i kort hår, inte i långt, Längtar tills nästa film! haha. Nu ska jag snart bort till stallet och mocka sen så ska jag försöka få med mej Ida & Sara att åka pulka i mörkret! haha det kommer dom aldrig våga tss INte jag heller för den delen menmen haha. Shit vi har bara 1 vecka kvar av jullovet! Usch vill inte! Fast jag saknar alla förstås men vill inte gå upp tidigt och ha massa läxor och prov å skit. Hate it! haha. Nu måste jag till stallet annars blir min mamma galen, haha . Ciao!


Hetingen själv juh!








.

Var ju och tittade på new moon igår verkligen en rekomenderad film .
Efter jag har sett new moon tror jag faktist att taylor lautner är sååå mycket snyggare iaf i kort hår haha gud love him .

Taylor är så mycket snyggare än robert pattinson har jag insett nu , hans bruna ögon
hans snygga hår och hans kropp . omg ha verkligen fallit för han !
fast åt andra sidan robert är ju också jävligt snygg!
Men jag tror ändå att taylor är Liiiite snyggare


/// Ida

.

videoinläggen var inte våran debut på youtube direkt haha

.

OMG köpte ett paket lösnaglar för en vecka sen var fan är dom!
måste ha dom buhu !;)
bbuuuhuu

....

Vaknade idag av att ewa min syster då sa hejdå för att hon skulle åka hem då  var klockan typ eehm kanske 9 och sen så såg jag att det snöade ute ett stort + det var då jag insåg att jag skulle på new moon idag !!!
sen somnade jag om och vid 11:00 så hör jag nån skrika IDDAAA IDAAA jag går ner och sen sitter mats där , han bara kan du klippa mig jag bara aa visst satte mig vid bordet jag bara pappa vad skriker du om hahahah lät väldigt roligt .
ne men iaf så ska jag följa med camilla och hennes syster på new moon idag ska verkligen bli funfun ! '
men ska dra chacha !
dont laugh at me !  jag vet at det ser ut som jag petar i min näsa
tänkte bara visa mitt snygga nagellack :)

Hej mitt vinterland!

Hejsan hoppsan lillebror!  Äntligen så snöar det ute! Eller äntligen och äntligen, men hellre snö  än blask Senare så blir det rida handla godis tills ikv för då blir det NEW MOON! Det gillas , det blir syster , jag , sara & ida som åker!  Men det är inte förens vid kl:19.00. Vi ska vara där 20.00 för bion börjar 20.45,  Så nu snart ska jag äta sen rida, sen ringa Sara & Ida sen handlar vi tror jag, jag pallar inte köpa godis där för det finns inte så mkt tycker inte jag, Och så ska jag städa lite för brorsan fyller juh år typ på söndag tror jag, så då ska vi ha lite "kalas" , det blir väl typ bara moster och hennes familj och mormor och kanske farmor. Men problemet är jag har inte köpt nån present till brorsan  Ajdå! men till en helt annan sak , inatt så drömde jag en helt sjuk dröm! Vi hade typ nåt jätte stort prov i skolan men det var inte helt vanligt för man skulle gå runt i grupper och lösa olika saker eller svara på frågor. I min grupp var det Sara , Sebbe & Jag . Dom andra grupperna i 7B kommer jag inte ihåg, men 7A & 7B var inte blandade eller så och på en rast vi hade så satt min grupp och en grupp i 7A det var typ Jonathan , Emil & Ida, men då satt vi och sa svaren till varandra. Och lite andra detaljer som jag inte riktigt kommer ihåg Men i alla fall jag hade inte pluggat ett skit till provet men jag kunde första dagens frågor och så där. För det var några "stationer" nästa dag med , och då tog jag med mej boken hem, den såg ut som biologiboken men hette typ mychtologiken eller nåt. Aja men när jag kom hem så pluggade inte jag. Så jag fick panik och då menar jag panik. För frågorna på dag 2 var typ dubbelt så svåra och gav dubbelt så höga betyg. Så jag pluggade hela natten och jag tvingade pappa att förhöra mej på läxan då, trots att han skulle jobba typ skit tidigt och böhövde sova, och sen då när jag kom till skolan så var det typ bara 2 "stationer" dom andra som var dom svåraste blev inställda så länge så då blev jag skit arg och typ slog sönder nåt haahaha, skit konstig dröm haha jag skrattar fortfarande åt den haha. Nu måste jag städa så Ciao!

Hittade en gammal bild på Lillan och mej! haha det ser ut som om
jag trycker upp Lillans mule men det gör jag inte ;)


.


Haha följ med i våran roliga konversation
ps vi visste inte ens att vi spelade in den filmen haha .
Vi tittade på en gammal video!


Det var den här filmen vi tittade på , filmen är lite efter bara så ni vet .

Vårt första videoinläg!


Vi ursäktar ljudet kvaliteten och längden på filmen haha :) puss

RSS 2.0