.

Gott Nytt År :D Önskar ida pusspuss

Nyårsafton!

Hejsan hoppsan! Idag ringde Sara vid 10 och sa att vi skulle åka och handla i mönsterås vid halv 11, så då fick jag skynda mej att sminka mej och klä på mej och så sen så gick jag till Sara så åkte vi och det gick juh bra inga missöden alls faktiskt haha. Sen när jag kom hem så satte jag mej vid datan å så.  Just det Sara och jag glömde berätta en sak som hände när vi sov över, haha. Vi skulle limma på mina lösnaglar så fick vi inte upp limmet eller så det var igen klistrat eller nåt, så då hittade jag en typ kork i botten på flaskan och då var det ett jätte stort hål, ni kan juh gissa vad som hände haha. Men för er som inte kan gissa kan jag berätta vidare Och då när jag skulle hälla upp lite lim på naglen så kom det massa lim och jag kände inte hur det rann på mina fingara och ner över handen sen så sa jag typ nu värms det och då stelnade limmet hahaha. Så mitt långfinger och pekfinger satt ihop limmade och tummen var typ böjd men fast limmad i handen, och jag försökte skrubba bort det med tvål och kroppsskrubb haha, det faktiskt ganska bra förutom att min hand blev alldeles röd haha. Nu ska jag snart duscha och fixa mig inför kvällen för den kommer typ bli bäst!! haha.  Mitt nyårs löfte blir att jag inte ska äta så mycket godis och äta nyttigare (får se hur det kommer gå?) Nu måste jag gå Ciao!


Det vore bra om jag kunde hålla det haha


GOTT NYTT ÅR ALLA KÄRA BLOGGLÄSARE!:D♥



muuu

godmorgon sunshiness---

RANDOM PICS !

Lite musik och bilder till en tråkig
kväll vad kan gå fel :D




skulle inte det här sitta fint nu ?




eemmsi pemsi :D
Gissa bajset ? ;)
En bild jag tog i höstas i tjeckien är den inte bara helt underbar ?
Miss it !
en annan bild som jag tog ;*
Helt sjukt vackert eller vad säger ni ?
I like the glasses<3
Puss tiller alla och gott nytt år nu för i helsike .
Vad ska ni alla gra på nyårsafton själv ska det firas för fullt med mina
best friend , med raketer och hela fallerudlan!
Gottnytt år på er alla pusss
////////IDA

.

herregud säger jag bara har inventerat hela jävla dagen är helt slut !
Känner att jag snart måste gå upp och lägga mig somnar ju fan snart haha ;)
Nemen jag har väl kanske inte så mycket att säga att våran design är på g nu så vilken dag som helst nu så får vi en snygg och cool design Kan inte vänta och vill bara tacka rebecka för att du tog din tid , haha förlåt vi har tjatat så mycket (A) men men tänkte när jag ändå håller på kan jag ju länka hennes blogg den hittar ni här hon har en till blogg också med söta mikaela och deras blogg hittar ni här , tack så jätte mycket bby :)

Ett inlägg hos Sara(:

Hejsan bitches! Har sovit hos Sara inatt, roligt roligt. Vi skulle ha åkt till kalmar idag, men vi pallade inte gå upp *suck* haha Nu har hon typ gosat med sin hamster tror jag, jag tänkte ladda upp en bild på henne men Sara hade ingen, konstig sara som tar kort på ALLT! hahaa Igår bakade vi vanilj bullar, det gick åt skogen om nån vill veta, haha.  Blir att köpa saker tills i morgon med, för då är det juh NYÅR!! Woohoo!  Vi ska fira nyår tsm, CIS alltså Först tänkte vi äta kycklingsallad men sen kom Sara på att hon skulle äta planka med familjen och jag kom på att jag hellre ville ha inbakad oxfile med svampsås och hackelbacks potatis, mums!  Så i stället blir det bara att vi ska äta godis och ha kul tillsammans och skjuta lite rakter haha.   Men vi ska vara lite nyttig och äta fruktsallad men vaniljsås, nyttigt va!? Nu ska jag snart hem och äta nåt sen sticka till stalet och rasta mina hästar, Försöker få med mej Sara, men hon svarade bara mmm kanske det, vilken sprutande glädje va?Just nu läser jag världens bästa bok verkligen, Om jag kunde drömma, Stephenie Meyer bara älskar boken haha.  Sara håller på att fixa en speciell frukost bestående av:
En rad marabou mjölkchoklad
En toast
Ett glas oboy,

Underbar frukost verkligen!
Nu ska vi kolla lite på TV sen måste jag verkligen hem så ciao!

Hos ida!

Hellu bitches! Sitter hos Ida babe nu, hon ska äta så då får jag låna datan, haha. Idag är det data-dag, haha. Vaknade kanske 10? åt frukost vi kvart över 10 kanske sen så satte Ida & jag oss vid datan och spelade sims 3. Sen vid ett så gick Ida hem, (vi satt fortfarande och spelade sims) sen så vid 10 över 3 så sa min syster att jag skulle hjälpa henne med maten och då kollade jag på klockan för första gången, OJ SHIT!! Var min kommentar haha, Så då frågade jag Anette om jag kunde gå bort till stallet ist för att hjälpa henne med maten. Och när jag kom till stallet va Mia där och hon skulle rida ut så då frågade hon om jag ville hänga med så då gjorde jag det, haha. En trevlig ridtur, Lillan är hur pigg som helst ! Så det gick fort, haha. Min hjärna är verkligen borta haha, när vi red tyckte jag att jag såg en man stå med gevär och sikta mot oss vid en maskin, men det var ingen man alls det var bara maskinen, som tur var haha, och så tyckte jag att en snöklump(?) snödriva med sand på var en enorm katt, hahaha. När Ida har ätit klart ska vi hem till mej och spela sims haha, man brukar lära av sina misstag, men inte vi inte! Jag har fixat så att jag har lite låtar på mobilen nu, *pust* var jätte orolig att det inte funkade med låtarna för jag försökte ladda över från datan och så försökte vi skicka via bluethooth men Idas mobil hittade inte min mobil så det gick inte heller men så prövade vi igen och då funkade det! Tur var det, haha. Men nu har Ida ätit klart så ska vi snart gå så ciao!

Visst är den snygg!? haha,


För att vi är så seriösa

chi chi! 
Idah och miwwlllla here !
ehm , idahg hare vi ehh tiiep vawrit i kawlmar och vi tiwep shoppade massor tiep absolut !
Mewn vie hörs lawter bitches , puuuwss
HAHA bara för att vi är så "himla" seriösa .
Fatta bara skoj ! Haha vi är verkligen utråkade kanske märks .
Ne men seriöst jag med andra ord ida ,  handlade en skitfin halsduk verkligen perfekt nu på vintern och till österike :)
och så köpte jag ett läppsyl med jordgubbslukt och smak:) som jag praktiskt taget äter upp haha och då jag menar bokstavligen..
Jag milla alltså köpte ett par snygga jeansleggings med dragkedjor nere vid anklarna . och så köpta jag en mobil också en skitsnygg samsung helt perfekt skulle egentligen ha en vit men dom hade tyvär inte det så fick ta en svart , men lika snygg ändå , och till sist så köpte jag också en foundationborste som bästa ida hittade !
Men vi hörs pusspuss !
// Ida Milla

14:19

Hey bitches jag mår bra och åter kommer om ett tag när julen är gone :(

Merry Christmas!<3

Hejsan hoppsan! Idag är det jul afton juh!!  Jiippiiee!, haha. Jag har redan fått ett peket, (av Sara & Ida). Vi skulle ha öppnat det på julafton, men det blev för stressigt och så ville Ida & Jag öppna det på onsdag ist, för vi kunde in te hålla oss haha. Så vi sov över Tisdag - Onsdag för att vi skulle öppna pakten på onsdag morgon, kunde vi (Ida & Jag) hålla oss? Nä! haha. Så vi öppnade dom på tisdag kväll

Mitt paket:
Ett Jätte fint silvrit armband, med saker hängande? haha vet inte hur jag ska förklara.
En brun fin tröja!
Lösnaglar!


Tack mina änglar!<3

Jag har ingen julstämmning känns som om det är en helt vanlig dag bara att jag är ledig? Fast jag fick lite julstämmning igår när jag klädde granen!



Min julklapp från änglarna!

Visst är den fin!?

Och en bild i mörkret

Fick ett julkort från några kusinbarn!:') Tack älskade ni!<3

En vinterdag!

Hej, Vi skulle juh tolka idag , det gick juh inte så bra, haha. Jag lopvade bildförklaring på vad tolka vad , ja det blev juh inte så många bilder eftersom det inte gick så bra, haha. Det slutade med att jag sprang runt och busade med Eddie ist, haha Men jag kan förklara vad tolka är, Det är när man åker pulka eller skidor bakom hästen! Jätte kul om det går bra, haha.  I morgon blir det skol, bläää, fast vi ska ha pysseldag så då blir det roigare!! haha. Först så ska vi nog kolla på film, sen baka tror jag kommer inte ihåg mer än det haha. Jag tror vi skulle kolla på film först jag är inte säker, Nu ska jag nog fixa en kopp varm choklad och lägga mej i sängen och kolla på en film, lånade en av sara typ Hemma bäst eller nåt tror jag den hette, så nu ska jag gå, ciao!




Så här kan det gå när man tolkar haha.

Och sluta såhär, haha. Han var så duktig han fick springa lös, men han sprang aldrig i från mej!



Outfiten imorgon, dålig bild jag vet!


Sara sover som en gris!

Hej alla,  nu sitter jag hemma hos Sara & hon typ sover... -.-'  Stackarn hon sover bort sitt liv haha. Senare blir det hem och säda rummet inför julen -.-'  Sen blir det TOLKA!! För er som inte fattar så kommer det bild förklaring haha. Men det blir Sara & jag som tolkar för Ida är på fotbollsträning, . Sen efter det blir det nåntingen i hallen för typ barn, haha Men vi är med i ungdomsföreningen så vi ska hjälpa till Nu ska jag snart gå hem för att städa rummet och så, sen så jävlar haha Så Ciao!


Hemmagjord ansiktsmask!

Heej ! Sitter hemma hos Sara nu, kom hem från kalmar för ett tag sen, alla julklapparna är klappade och klara nu Har gjort av med massor pengar på alla julklappar...:( haha.  Men nu har vi spelat ett spel, typ jätte läskigt spel man jagas av en och blabla.. haha jätte kul Vi skrek typ när han han i fatt oss, haha. Nu har vi fixat med sängar så vi sover typ i en dubbelsäng, (två sängar ihop satta). Myyysigt Och så har vi gjort en hemmagjord ansiktsmask! haha, jätte cool Så nu ska vi tvätta bort sminket och smörja in ansiktet i ansiktmask, logiskt va!? Ida skulle ha varit med oss men hon ville inte/orkade inte:(



Nu ska vi gå, pusshej<3 /Milla & Sara!

Kalmar idag, kalmar i mogon!:D

Hej idag var jag i kalmar ist för skolan skulle juh ändå bara ha fotbollstunering.. Så då blev det kalmar med mamma & sis!  Handlar julklappar! Har köpt typ 3½ julklapp har köpt till pappa & brosorna och så har jag köpt lite till sara ska dela med Ida men jag ska köpa lite till,  sen så ska jag köpa julklapp till syrran, Ida & mamma. Har ingen aning om vad man ska köpa till Syrran.. men jag ska med Sara till kalmar i morgon för vi ska köpa julklapp till Ida och så får jag passa på att köpa till dom andra åxå! Idag så köpte jag en jacka och en mössa åxå. och när dom andra åt kålpudding i skolan åt jag på kina restaurang, mohahaha Sen när jag kom hem så blev det gå till stallet och fixa, ska klippa Lillan på söndag!! Äntligen! Haha , Sen kom Ida snyggingen till mej sen efter en stund kom även hetingen Sara, så då hade vi det rooliggt, haha







Dålig bild jag vet!

En till dålig bild, nu vet ni lite hur den ser ut i alla fall


Snart julafton juh!!










Roligt

Hejhej!
Hade en liten rolig stund med Milla och Ida för ett tag sen,haha Ida slog mig på näsan så jag fick näsblod fast det var inte med meningen men aja sen kom vi på en liten rolig sak som man kan göra om man har näsblod men det ska jag inte avslöja, kanske en annan gång,aja sen var vi ute en stund skulle ge kaninerna, och sen när vi var på väg hem sa Ida att hon hade tappat sin mobil, men hon har skojjat så mkt och om att hon har tappat sin mobil så vi trodde först inte på henne men vi gjorde det sen,
hon hade tappat sin mobil ute någonstans i snön så jag ringde upp den och så hörde vi att det ringde i snön någon stans haha!
ja dagen har varit okej fotboll hela dangen ganska kul faktiskt,
Ida och jag blev på lag!
vi hade tjatat på Göran hela veckan han till och med gömmde sig för oss en gång, haha
vi är lite jobbiga vi,
japp imorgon blir det kalmar med Milla kulkul,
ikväll vet jag inte vad jag ska göra ta det lungt och titta på tv kanske som vanligt,
ute är det svin kallt 30 minus ne men det är väldigt kallt,
fast vinter är fint(:
uppdaterar kanske imorgon pusshey<3/Sara










Snö!

Hejhej!
Snön har kommit,för en vecka sen fanns det ingen snö men nu är det fullt av det,
idag har jag varit ute och sprungit med ida i snövädret kalt kan man säga men kuligt,
imorgon är det torsdag inget specielt vad jag vet bara att Milla och Jollan är lediga så det blir ida och jag.
Pusshey<3/Sara






Ida och jag på bilden<3

Amanda Jenssen -

Look what they've done to my song



Heej snön!!

Tjiiihooo, det snöar ute!!:D Vi kanske får en vit jul trots allt?, hihi HOPPAS! så man kan åka skidor och så, sen får det bli sommar med en gång tycker jag, haha. Nu ska jag snart ut och rida i böta-kvarn!! Sen ska jag nog köpa dom dära udda uggsen, köpte juh inte dom igår;) Eller dom är juh inte SÅ udda utan det är bara uggs fast med typ fransar på? asså, det är typ svårt att förklara, men aja, ni kanske fattar? ;)


Vad tycker ni om årets jul-kalender?

Själv tycker jag väl den är okej, men inte den bästa precis,.


Hej snön! Hej, mufflonfår!

Shit jag måste bara skriva det här! Idag när jag var ute och red på Lillan & pappa körde Eddie, så red vi en skogsväg, sen en lite mindre skogsväg (haha jag vet, fin förklaring!) aa, men den mindre skogsvägen slutar vid en åker, och på åkern stod det mufflonfåren som har rymt från en inhängnad en så här jätte stor, så det känns som dom går vilda men inte riktigt, men aja skit samma. Dom stod där framför oss!! Hur coolt är inte det?;) Aja, sen när vi skulle hem så vid ett hus så står det en buss!? och Eddie blir typ skit rädd och pejar några postlådor, haha. Stackarn han är inte van vid det morderna samhället, haha. Aja, nu kanske syster & jag ska åka och köpa ett par udda uggs;) Får se, puss & hej<3








A sister suprise!

Heej! Idag var skolan helt okej! Först lucia, jätte bra!! Sen musik hjälpa gillis plocka undan grejor, sen spela & sjunga lite, haha.  Sen so, kolla på den tråkiga filmen, igår kollade jag i alla fall nån minut, idag kollade i cirka 30 sekunder, haha. Satt & smsade hela filmen. Sen när vi skulle till maten så såg jag marina och sanna, men så en bit efter dom så stod min syster!! Hon lurade oss att hon skulle komma på måndag för att överraska oss! Sen efter maten så var det engelska och då såg vi film! Nån Nanny McPhee eller nåt, det var juh inte den bästa filmen men okej, Sen idrott, dansa!! haha vi skulle ha dansta lite tsm med 7A men dom stod bara & kolla på när vi dansa en dans? haha dom är lite snurriga våra lärare;) Nu blir det snart Idol!! Heja någon Heja någon, haha.










Outfit today,

Hejsan, dålig uppdatering, jag vet!  Skolan var väl helt okej, kollade på nån film, handlade om .... ska jag va ärlig har jag ingen aning, jag & mikaela typ målade på varandras armar;) Väntar på att klockan ska bli åtta!, haha. Har bara kemiläxa, som tur är! Hoppas vi har läxfritt nästa vecka!, Just det jag hade ALLA rätt på fysik provet! (y)  Stolt juh, haha.  Nu skan jag gå, puss!<3




(jag vet suddig bild!)

Linne: Josefsson, ellos(?)
Paljettröja: H&M
Skärp: Gina tricot
Lackleggings: Gina Tricot
Stövlar: Idas fötter;D





Frisören i mån!

Hej, skola idag då, baajs på det! Hände inte så jätte mycket, men sen så när vi skulle ha biologi så var det någon som tog sönder fönstret, klantigt!  Det var ***** ******** . Nyfikna va?? haha. Nu måste jag gå och leta reda på kläder jag kan ha på söndag!







Kommer inte glömma detta<3

Shit ni skulle ha varit där......







Vilken kväll kunde inte ha blivit bättre,hade så kul,men jag vet också vrf jag hade så roligt,för att ni som var där är aldrig tråkiga,just nu önskar jag att det är lördag eftermiddag och att jag ska snart ska gå till Milla,asså måste bara göras om snart igen,
aja nu är helgen slut har gått fort men har varit en bra helg,idag har jag varit i kalmar och shoppat
skor och lite kläder och så,
Kommer bli en lungn vecka tror jag inga prov skönt!,
Imorgon blir det först skola och sen ut och springa när jag kommer hem,
fy vad fort det går till jul nu det är bara 18 dagar kvar,
något förslag man kan ge till mina älskade vänner?
aja har väl inte så mkt mer och säga uppdaterar nog inte mer idag,
Kommer lite bilder från kvällen.

Tack för kvällen tjejer<3
Pusshey/Sara



Milla och jag<3



Haha filmen bruno skojjig film<3





Milla och Rebcka<3











Rolig kväll!

Hejsan hoppsan! Fy fasen va kul vi hade igår,! Det måste vi göra om snart,  Jag glömde såklart min kamera, men Sara har lite bilder, Ida & jag kom på att min morfars rullator var jätte smidig haha.  Jag skulle juh ha haft ridlektion idag men den blir tyvärr inställd pga. personliga skäl. Aja, Tack för kvällen tjejer!♥








Jag saknar dej redan!♥

14:46

Hejsan! Ida var här förut! Sen så gick vi bort till stallet och mockade å så, Tack för hjälpen Ida! Sen så kollade vi på Guds Tre Flickor, sen så skulle ida hem.  Nu ska jag hämta hem hästarna med Sara, dom blir mina slavar, haha. Sen så ska jag hem och duscha sen så kommer typ Helen sen så ska vi köpa godis! Sen så så ska vi åka till ruda och då kommer Rebecka!, Men nu ska vi gå ! Puss<3


10:51

Hej, sitter nyduschad och helt utan smink tänkte köra på sminklös dag idag ;)
länge sen jag gjorde det , och ikväll blir det att röja ruda hahah
Har inte så mycket mer att skriva men vi hörs lite senare ...
Var är snön hörni  ?

Inte Tove!'

Neej, Inte Tove! Vill inte att hon skulle åka ut juh! Ville typ att alla skulle vara kvar, haha.  Vem tyckte ni skulle åka ut?Jag tyckte faktiskt alla var duktiga, haha. Nu snart så blir det nog sova, för jag är så jävla trött ursäka språket menmen,. Idrotten var helt okej idag! Vi hade Charlotta ist för Göran, roligt roligt! haha Men säg inte det till göran, hihi. Vi körde innerbandy, min och zandras uppgift var att vakta målet och när vi var avbytare så var det nejlas och johannas uppgift, oscars och patriks uppgift var att göra mål haha. Vilket jäkla bra lag vi hade eller hur? haha. Men Charlotta satte på musik, så zandra & jag dansa, haha. I morgon blir det kanske att rida i böta-kvarn. Vet inte riktigt, men en sak jag vet är att jag har lektion på söndag med Pernilla och det gillar vi skarpt! haha.







The picture makes me cry, because i miss yuo so much!<3




Fredags mys!

Hej alla, idag äre fredags myyys! Det gillar vi, Blir kanske bästa ikv Sara & Ida. Och i mån så Blir det att sova hemma hos mormor och morfar (obsavera att dom inte är hemma). Det blir en tjejkväll, myys och paartyy! hah nä men blir att hitta på nåt skojsit! Haha vi ska röja ruda! Mohahaha. På tisadg blire frisören (det behövs!). Blir att klippa topparna och luggen, vet inte om jag ska ha hel-lugg eller snelugg?  Jag fick precis tag på Pernilla! JIIIIIPPPIIEE!! Wooho! Nu kanske vi äntligen kommer nån vart Lillan & Jag! Nu ska jag försöka få tag på Helen & Joline,

Det är såna här kvällar man saknar dej!<3

20:36

Hej allihopa jag lever !
Har lagt ner så mycket energi på min egna blogg nu dom senate dagen så jag skulle kmma igång med min egna bloggen men det var bara för nu . så jag kommer uppdatera lite mer i denna bloggen .. Fast kommer ju också uppdatera på min egna blogg ni kan läsa den här den handlar om mitt liv och mode och musik och lite m.m hihi.
Men iaf imorgon skulle vi ha gått på new mon men det fanns ingen bra tid eftersom vi ska till ruda imorgon så vi inet åker dit mitt i natten grannarna börjar nog undrra vem som kommer dit mitt i natten ;) aja men vi ska ist se den på datan så vi ska se den ändå om man säger så men vi hörs kissses /ida
bbys , åååå titta jag var blond där hihi !

Fysik, Jag hatar fysik!

Hej & hopp, har egentligen inget viktigt att säga så det blir ett snabbt inlägg, har pluggat fysik nu, kan den väl sådär, har juh prov i mån -.-' Men vi slutar tidigt det gillar vi! haha Nu blir det snart Mammas Pojkar och sen typ sängen för jag är sjukt trött, hade jujh brand övningar och sånt idag, haha det var kul! Bilder kommer,.

Hatar fysik!;)

Gillar mammas pojkar, haha;)




Men jag  ska gå nu Puss & Hej<3 /Milla

......

Heej bbyar !! haha

Har inte uppdaterat två dagar nu rent ut sagt jävligt dåligt hihi .
Idag hade vi ett jävla engelska prov kunde typ inget hahaha , måste skärpa mig i skolan . *suck*
och sara sitter här och tjatar på mig , hon tycler att jag är en tönt ska hon säga som sitter och bråkar mig om en mobil ! hahah
Bråkar gör vi allt sara är en tönt puss ! haha Kissies





Heeeeej!

Hejj!
Förlåt för dålig uppdatering,har sagt att jag ska bättre mig hela tiden men blir inte så ändå så jag kommer att skriva om jag har något bra att säga,idag så har det väl varit en okejj dag hade eng prov gick så där tror jag,Idag skulle jag också med milla till sin morfar och så fick hon en stor godispåse med choklad ägg så ida och jag skulle tävla om vem som fick i flest i munnen vi fick in 14 st spydde typ effteråt uhhe såg typ ut som bajs,
data hade vi sista timmen idag min data cpade så jag fick sluta tidigare, Ha! och hann med den tidiga bussen,
Ja ikväll händer det väl inte så mkt blir att plugga lite fysik kanske har prov på fredag, imorgon blir det typ inget jobb i skolan för niorna ska på musikal i Stockholm så vet iaf att vi ska ha eng sen så ska vi ha någon brandövnigs sak och så ska vi titta på film,
aja jag själv mår inte så bra är förkyld har knarkat halstabbleter i typ två dagar nu,
aja det går väl över snart,
men uppdaterar mer sen pusshey/sara


Dom finaste på bliden!<3




Sussan Lull,

Hej har pluggat som en pluggis nu! Haha, tillslut gick det runt i huvudet för jag pluggade lite matte åxå, till slut blandade jag ihop det, så tillslut sa pappa att jag inte fick plugga mer för mitt huvud behövde vila, haha.  Nu sitter man och skypar med syster.. <3 haha sa sova nu puss hej<3 /Milla

Mattesnillen! xD

Idag så hade vi SUT då först dubbel pass i bild, sen matte för första gången, och då satt jag med Sara, haha.
Vårt samtal (M=Milla S=Sara) :
M : 4+4=6 sen så sa jag tystare näe det blir det juh inte, hmm det blir juh typ 8,!
S : 4+4=6
M : Haha nä Sara det blir juh inte 6,
S : Oj jag tänkte på gånger!
M : Det blir juh ändå inte 6, haha
S : Hmm, Jag tänkte nånting med 1..  (Under tiden försökte jag räkna ut vad 4x4 är, haha
S : 6+2=7 näe, 6+2=9 näe, 6+2=8!! 
(Talet handlade om 8)
HAHAHAHA! Erkänn att vi är världens smartaste!!, Haha. Det slog typ slint i huvudet på oss.
Nu blir det engelska för hela slanten..! Har juh prov i mån -.-' Kommer gå åt helvete för jag har inte pluggat ett skit!!


Typ motsatten till Sara & Mej ;o ;) haha








Puss & Hej<3 /Milla

RSS 2.0