Just talking

Blev inget i att vara i huset.. Så det blir att träffa Sara & Ida och snacka skit om allt & alla. Haha nejdå. Inte riktigt så falska är vi.  I mån kväll blir det hopplektion. Sista rycket inför klubbtävlingen jag ska va med i på söndag.. Funderar på att va med i dressyren också..? Men jag vet inte riktigt.. Skulle ha starta Lillan i dressyren men hon är för tjock.. haha. Men det löser sej väl. Nej nu ska jag få tag på Sara sen så ska jag gå & byta om sen bär det hem till Ida! Blir nog att vi bloggar lite därifrån.
riktigt vackra cheyor! 
See ya bitches!

Bloggar'N

Förlåt är väl det rätta ordet att börja med , tyvär har jag ingen större ursäkt för jag inte bloggat .
Men nu ska jag verkligen försöka att blogga så mycket jag kan..
//ida

do u got time for that ?

Mitt schema är full spexat.. Hinner inte leva underdagarna. Är mer som en robot, skolan,hem,rida,duscha,plugga,sova.  Men imån ska jag börja leva. Ska va i ett eget hus med några 'vänner' haha. Då ska vi leva loppan & bara vara preis som det ska va. Fast första måste jag rida..

FredaG !♥

Hejsan, är helt slut efter veckan och dagen. Hela veckan har varit helt okej tycker jag inte dom jobbigaste om man säger så (:
Har sovit nu i ett bra tag brömmde en hemmsk dröm så var ganska skönt att vakna nu. Härligt med fredag idag så sjukt skönt !
Ikväll blir det nog troligtvis chill men det märker vi väl,
men ska äta nu snart men ska försöka uppdatera mer sen puss Jonne
ehh glömmde visst och pubilicera inlägget förut så detta är typ två eller en timme sen så ni vet det (:






Trött !!

Hejsan, hände en kulig sak idag på fysiken haha ! självklart var de jag som gjorde något blev lite pinsamt där ett tag kännde jag men Milla och jag satt och garva åt de ett bra tag men tyvär så palla jag inte förklara just nu. Kom hem från träningen för ett bra tag sen trodde jag skulle dö idag jobbigaste träningen på länge asså, och just nu sitter jag och fryser och är trött ! sitter här alldeles ensam önska att mamma kommer hem snart har ingen lust att vara hemma själv just nu, men aja imorgon är det en ny dag med nya tag, tror inte vi ska jobba något imorgon chill på de:D hoppas bara inte vi ska göra något jobbigt bara men ja nu ska jag lägga mig framför tven till mamma kommer hem puss ♥





Back on track...

Jahopp, då var första dan i skolan för den här terminen avklarad. Helt okej, men inte så man jublar direkt.. Men det är väl bara bita ihop & börja plugga *suck*. Men nu ska jag snart Gå och packa inför imån, vi har juh idrott.. Skulle radera ett antal bilder på mobilen för att minne börjar bli fullt.. Skulle bara spara dom senaste bilderna men eftersom man inte ser vilka bilsder det är så failade jag -.- Blev blandad kompott kvar.. aja, här kommer lite bilder från mobilen!

Hugs & kisses,

/Milla

Bildbomb !!♥

Hejsan !
Jaja jag vet jag suger på att uppdatera men jag tänkte dela med mig av lite bilder från öland gulligt va ? ;)




//Jonne♥

En tripp till månen

Var ute & red med Sara! :D Duktigt tjej det dära, riktigt stolt ! ;) Dock så höll Lillan på att gå omkull, men hon löste det men hon skrapade upp mulen stackarn! Men det var typ för att hon är för tjock.. Det blir hårdbatning för henne nästa! Det hände en annan tjej i stallet, hennes häst gick omkull och skrapade upp knäna så in bajan.. Uscha!


Imån drar syster till Tunisien! & jag får inte följa med buhuhu! Men mamma har hittat en resa som vi ska åka på hihi, nej det blir nog inte så men det skulle vara sjukt härligt att åka utomlands! Till nåt varmt land & bara steka! Underbart! :D Istället för att börja skolan så kan man juh börja jobba utomlands.. Fast det ska bli kul att börja skolan också för att träffa alla & se hur dom har förändrats! Själv har man inte förändrats nåt!, förutom att mitt hår har blivit kortare..
Nån skillnad..? ;)


buhuh, mitt hår! & mitt söta kusinbarn Annie, minimilla? ;)

Dåligt jag vet..

Hejsan ,
Förlåt för jätte dålig uppdatering jag ska ändra på det, men nu är lovet snart slut som vi alla vet och jag har ångest , jag kommer vara hel död på morgonen men jag ska njuta av dom sista dagarna , imorgon ska jag rida ! yeeh är liv rädd men jag tror det kommer gå bra jag har inte suttit på en hä'st sen jag vet inte vad , haha men det kommer bli kul, vad har ni gjort på lovet da ? ikväll blir det att åka och träna redigt skönt att komma igång igen med träningen , inga kakor för min del nu haha , men nu ska jag snart äta så ni får harre Guttans ! /Jonne


Milla och Idaho på bilden, visst är dom söta ?

I call you!

Nemen hej, det var inte igår!

På lördag så ska vi ut i skogen & grillar marsgubbar! Myysigt! Men vi ska bara ringa till några och lite *hihi*.  Asså det här med att ringa till folk.. En del har sjukt lätt att bara ta upp telefonen & börja snacka, men vissa låser sej & vet inte vad dom ska säga (visst det kan ha betydelse för vem man ska ringa till menmen) , jag har lätt för att ringa till folk men när jag ska ringa till folk jag inte brukar prata med så blir det mycket svårare haha. 



Sweet home Långemåla..

Heeeeeeeejjj, kärleksmums & sov på studsmattan på gång!
Ha det bra!


(Första pris i "längsta" inlägget nånsin, haha fast nått var det alltid)

Kramar från amatörbloggarna Hojdarna!

Jag vill tillbaka!

hem kommen från Skåne nu, eller för ett par dar sen men jag har inte orkat blogga.. ;) Men vi har åkt runt lite i skåne & så, jag har fått träffa eddie !:) Världens finaste ponny! Sen så var vi på Kiviks musteri också, det var väl sådär.. Men annars har det varit toppen! Äh, ni får se bilder ist ;)
haha?
Outfit..? haha, notera att det blåste..! ;)
Mer söder ut på Svergie kan du inte komma ;)
Bilden failade men jag gillar den på nåt sätt...
synd bara att han ser så sur ut.. ;)
Jag fick låna en ängel..
Haha, inte för som var så speciella men enligt skåne var dom det haha ;)
Kiviks musteri..
Hugs & kisses,

Skåne here i come...

Hej ni :)
I mån bär det av till skåne! Sen på tisdag ska vi till Tosselilla ska gå på tosselilla med mamma & pappa, Weeeeey!! (naaat) haha. Sen så ska vi åka till Eddie! Jag ska få träffa världens finaste ponny igen :') Borde kanske ha packat eftersom jag ska hinna rida i mån med.. Aja det tar vi imån .. ;)  nej nu ska jag peppa för fullt (-.-) så hörs vi när jag kommer tillbaka, weeeey!
Hare bra!
/M

Kort, kort, KORTHÅRIG !!

Hade en sjukt bra kväll i torsdagskväll/natt! Tog massa bilder men orka lägga in alla, Sara gjorde juh det så fint ;) Åt massa onyttigt & spelade Wii, höll på att förstöra en TV, haha nejdå men otekniska ska inte hålla på med tekniska grejor ;)



Sen när jag kom hem så åkte jag till frisören! Och jag sa att jag ville behålla längden bara ta lite på topparna ta bort det slitna lite så, & hon visade hur mycket hon skulle ta bort men sen när hon var klar så var mitt hår jätte kort ! :( Fixade luggen lite också, men mitt hår är KORT! :( Men det var juh bra att få bort det slitna & det växer juh ut snart igen (hoppas jag ;))  Kan visa en bild sen, har ingen nu, för jag mitt hår är inte så jätte fräscht haha, men jag ska duscha efter jag varit i stallet så då får ni se bild :) Håret är ok, men inte så långt som jag ville ha haha ;) Nej nu ska jag äta nåt sen ska jag ringa Ida & höra om hon vill spela sims med mej ! :D

/Milla

Det var sjukt...

Hejsan,
Då var man hemma efter sjukt bra dagar, har massor av bilder men jag orkar inte lägga ut bilder på alla artister utan bara några, hela dagen blev lyckad fast första bussen vi skulle ha åkte med var full så vi fick vänta tjugo min till, men aja vi kom dit iallfall, vi stog längst fram, allt var nice har bara sovit lite för lite , men men vem bryr sig, har inte mkt mer att skriva så harre bra!





/Jonne


Godmorgon alla sötisar?

Vaknade precis , funderar på att äta lite snart, Ida var här igår vi satt och lirade lite gitarr och sjöng, vi måste börja öva nu till den 14 , Ida och jag ska spela lite på långemåla byggdensdag mysigt! , juste Elliot var här igår vi hade lite roligt med kammeran , måste faktiskt säga att han är sjuk duktig haha, men ha det bäst!



/Jonne


kl: 01.01

Hejsan,
Idag blev det in till stan med Milla + fm, blev lite smått och gått, men det visar jag senare sen när jag har sovit och sen vaknat hihi, men aja igår eller i förr går rättare sagt, hade jag det super som vanligt, långa nätter med mkt glädje och mys :D
haha suveränt!  ;) nej nu ni får några bilder på det med, Sov Gutt!




The Kooks-She Moves In Her Own Way





/Jonne

.

Idag var man i kalmar med familjen & då följde bästaste Sara med! Jag köpte lite kläder.. Och så lämnade vi in min mobil på lagning, snyft! Så nu får jag ha en gammal skit mobil.. Sak snart på möte sen så ska jag rida min heestar! Sen på torsdag så är det juh Rix fm!! Har inte så mycket att säga, eller jo.. Igår hade var det oslagbart
bra!
Bara lite sådär lagom oseriös film (: + att jag sitter där som en tyst dum blondin! haha.
Hugs & kisses,

/Milla

Trött ! Godnatt?

Hejsan,
Funderar på att gå och lägga mig igen orkar inte med världen är så sjukt trött, men man kanske bara blir tröttare då, aja hade det bäst med Milla sötisen igår, hittade en gräsfläk på mina byxor nyss fast vet inte vart jag har fått den ifrån, aja hoppas den går väck, juste ni som har skickat sms till mig, och undrar vrf jag inte har svarat, så har min mobil varit helt konstig har inte hittat smsen men jag tror det börjar funka igen, det märker ni om jag svarar eller inte , men upptaderar mer sen, harre gött!






/Jonne

En slank hon hit, en slank hon dit

Hejdu söte!

Nu äre såhär att Sara & Jag ska ut & hoppa studsmatta & ta kort enbart för att vi är så enormt tuffa! Ida skulle ringa oss, men det inträffade aldrig ? Sara letar batterirer för fullt & jag sitter här & lever loppan! Sen ska vi sova i husvagnen om inte Ida ringer!? Nej jag ska väl slita mej från datan & hjälpa till.. *suck* ;)


Hon hittade visst batterirer, duktig flicka! ;) Så nu blir det hoppa av, vi ses!


Pussen från Sara & Milla nån stans i långemåla för hoppningsvis!

RSS 2.0