maaat !



// ida


You are my angel ♥


Hejsan sötisar!
Dålig uppdatering värkligen, Men om jag ska vara ärlig så bloggar jag mest på min egna blogg http://rodluvaan.blogg.se. Men iallfall kom hem igår, var hos pappas bror uppe i gottne på julafton, så jag tog tåget dit. Men tåg resan dit och hem va inte det roligaste precis, om man räcknar med alla förseningar så är det mer än 11 timmar, tror jag. Inte nog med det så frös tåget fast ! Aja annas har jag haft det skit bra. Hade tänkt att kanske åka på bio idag , men blev att vara hemma. Ikväll blir det mina brudar! Saknat dom enormt mkt !♥ vad ska ni göra ikväll?(:♥ / Jonne





.

haha det är ju fan helt otroligt hur kassa man kan vara på att blogga, tänker inte sitta här och ursäkta mig att jag inte bloggar men istället kan jag berätta om varför vårt bloggande är ytterst lite . vi har så lite insperation  och så lite lust vi vet inte vad vi ska blogga om dierkt ..
fast jag kan försöka blogga mer efter nyår när allt med jul och sådär är förbi så vi hörs håll utkik !


kram ida

Istid?

Imon sår får vi äntligen jullov! Efter skolan bär det som sagt av till Kalmar! Tagga!  Men en sak som är sjukt tummen ner på, det är att det är en jävla istid ute? Det är typ -20 grader? Det va iaf det på morgonen idag. Nu är det - 20.8 grader tillochmed. Usch fy och blä. Äh det är bara på med ett par långkalsonger, en mössa och ett leende! Det är ju julafton om 2 dagar för guds skull, då kan man inte hänga läpp!
lycka.. <3

211210

Ehhm.. Det är 3 dagar kvar till julafton! Så jävla underbart! Dock så har jag inte köpt alla julklappar, illa illa.  Men på onsdag ska vi dra till kalmar, behövligt! Så då ska jag köpa julklapp till Sara, Ida, Becca & syster och en liten till mamma eftersom jag redan köpt lite av den. Mindre bra är att jag har inte en jävla aning om vad jag ska köpa! Börjar få lite smått panik nu när jag tänker på det! Blää! nej men ska gå och slå in lite paket nu..

take that

tråkigt inlägg jag vet men man kan inte annat än älska denna låten !
/ida

im saving up to.

jag ska bara ha så är det !

Lucia..

Ska läsa upp en vers för hela högstadiet imon. Sjukt jävla nervös. Rädd för att jag ska glömma bort när jag ska läsa eller att jag läser fel. Tack vare det här är hela min söndag förstörd. Vaknade med 1 miljon fjärilar i magen. Kommer gå och lägga mig med 10 miljoner fjärilar i magen. Usch! Nej får väl försöka ta mig i kragen och gå bort till stallet om nån timme och rida Lillan. Vi ska också ta bort stygnen på Sven idag. Det lugnar juh inte nerverna om man säger så. Puss!
Va juh lucia i fredags också :)

Bara för att låten är så go, höhö :)


Film och Tee ♥


Jätte dålig uppdatering jag vet. Har vart sjuk hela veckan men mår bättre nu. Så imorgon blir det Konfa. Inget roligt precis men måste åka iallfall. Imorgon kliver jag utanför dörren för första gången på några dagar, haha !
Ikväll blev det att äta go mat med mamma och mys framför tv, med massa godis♥ Nu blir det en kopp tee och en bra film♥ Ni får ha en super kväll puss(:♥


/Jonne



shirts faible

Rose Bergen SEK 1095, G-star - NELLY.COMRosso Brack SEK 1295, G-star - NELLY.COMElectric Bandage SEK 2399, Whyred - NELLY.COM


så snyggt men så dyrt ..

RSS 2.0