Hemma ! (:

Hejsan,
Kom hem igår kväll, har haft en super bra vecka och dagar, och igår när jag kom hem så blev det världens största grupp kram med mina sötisar, har saknat dom något enormt, resan hem gick bra fast det spöregnade nästan hela tiden och att vi fick stå i kö i en timme, menmen ikv blir det att vara med mina gagsters troligt vis, kommer komma lite bilder från kära Högland , men har inte så mkt mer att skriva så ni får ha det bra (:


/Jonne

Min Seven!

Okej förlåt ! Men jag vet inte vad jag ska skriva om om jag inte skriver om hästarna hihi ;) Red Seven idag! Kan ni förstå? Min alldeles egna Seven!! Gosh jag är så lycklig! Imån ska jag första rida Lillan sen Seven ;)


Inatt så sov vi i husvagnen, Ida, Chris & jag! Hur kul som helst! Vet inte riktigt vad jag ska skriva för mitt liv handlar mest om hästar för tillfället ;) hihi min saknade underbara Sara kom nyss hem & jag är lycklig! :) Var bara tvungen att visa henne Seven såklart! ;) Sen stod vi & snackade lite sen gick jag hem.. Men en sak som jag tycker är dumt är att Chris åker hem på lördag eller söndag:( Sen på lördag är det marknad! hihi, kan va rätt kul bara för att se om man träffar nåt roligt folk!
Puss!

en väg utan en ände...

God middag världen! kanske är dags att blogga lite . jag kom fram till att camilla har skrivit ett och annat om hästar i varje inlägg fast det gör inget , här kommer jag som en liten variation.
hemma från en underbar vecka på gothia i göteborg det känns förjävligt att vara hemma det har helt enkelt varit bästa nadja och jag på liseberg det var nog det mest storslagna tror jag , och jag kan fan komma och skryta med att jag har åkt kanonnen hur jävla bäst är inte det !
hahah nadja och jag gick vekligen runt som små barn i en leksaks affär..
äää helt sjukt var det ..
nej men det jag ville säga var att jag suger på att blogga och att jag ska till kalmar om en timme och jag har verkligen bråttom herregud måste skynda mig egentligen..
en av mitt livs bästa vecka , ååå !

Weeey!

Imån drar man till Gekås & Spjuthult! För jag ska hämta Seven !!!!:D:DKan ni fatta eller !?:D Inte jag!  Åååh, är så strålande lycklig! Fast jag är lite nervös för resen hem.. Men det ordnar sej! Men det blir en lång resa så jag hoppas ni smsar! Fast har inte mitt nummer kan ni juh glömma det ;) Nej men orkar inte ha massa random som smsar ;) Måste sova nu för jag ska upp vid klockan 6! tar juh mycket längre tid med en transport.. Och ännu längre tid med en transport + en häst! Men det berör mej inte så mycket bara jag får hem Seven hel & ren ! ;) Har fixat boxen helt nu med, kalk, saltsten, tvättad krubba, vattenspann & en massa spån ;) Hoppas inte han kissar & bajsar mycket :(
Bilderna är från Marina!
Ida sa en sak idag.. Att varje gång jag bloggar Skriver jag nåt om hästarna.. Det kanske stämmer ;) aja, det får ni stå ut med, Sara & Ida skriver juh intressant.. ;)

Vem var de som kasta?

Hejsan,
Vi var ju och fiska i fredags kväll/natt så jag tänkte berätta hur läskig den kväll/natten blev, jag trodde att jag skulle dö, det brukar jämt vara massa irriterande mygg, men det var inte en ända mygga, det började komma dimma på vattnet så tillslut var det en stor tjock dimma över allt vatten, men vi gick vidare in i skogen, och Olle  skulle stanna kvar och bada på ett ställe medans vi fortsatte, så när vi hade kommit fram så satt vi oss ute på en stor sten och hade skogen bakom oss, sen så hörde vi en stor sten som åkte i vattnet , som om någon kastade i den, men vi satt där tysta, efter ett tag så hörde vi någon gå där inne i skogen, jag vart livrädd redan då, efter en halv timme kom det tillbaka och jakob såg något där inne, så han var beredd att ta upp kniven, och något kom närmre tillslut hoppade något fram och jag slängde ner mig och jag slog i armen och armbågen så in i ******* så jag hade ont efter, Nils skrek och han har jag aldrig hört skrika förut, men sen så såg vi att det var Olle som hoppade fram, men jag både grät och skrattade, jag hade bara lust och slå ner han efter, men han sa att han inte hade varit där så länge, så det måste varit något annat innan han, men det vet vi inte vad det kunde ha vart, och sen så gick vi hem och satt oss vid elden vid dom andra och berättade allt som hade hänt, haha visst lät våran fiske kväll/natt läskig? jag tänker aldrig mer fiska på kvällen/natten, innan så har vi hört massa historier om där vi varit och fiskar så snacka om läskigt, det är tredje gången i mitt liv som jag har varit så här rädd, men akta er för vittra alla blogg läsare (:
/Jonne

Lyckad dag/natt!

Hejsan,
I fredags blev det en lyckad dag och natt, det började med att jag kände mig bättre nästan frisk, så vi åkte in till Umeå och shoppade, blev lite allt möjlig, linne, nya solglasögon ett armband och lite annat, aja där blev vi i många timmar, sen blev det hem och ta det lungt och fixa och lite, senare vid sju tiden blev det förfest som vi kallade de, som hållde på ända in på natten, och alla var på glatt humör med musik och allt, och nu på tisdag blir det den stora festen, i fredags var det vara förfest och på tisdag blir det den rediga festen, om jag nu har hört rätt, vi kommer nog åka hem tidigare än vad vi hade tänkt, så jag kanske kommer hem på Torsdag istället, men nu ska ja äta och lite så ni får ha det så bra /Jonne

.

Fick ett mejl från Kajsa förut! Eddie hade hoppat ut från ridbanan när en liten kille hade ridit honom! hahahah! Busen, han gjorde aldrig det med mej.. Kanske för att staketet var för högt ;) Vi var ute & åkte båt förut! As kul juh ;) Sen så ringde man till världens bästaste Ida som är på Gothia! Dom har gått vidare till final i A-slutspelet! Så jävla stort GRATTIS till dom!
Puss & Kram

The day after yesterday

Nu sitter vi & letar häst igen ;) Jag vill så gärna att hon ska hitta en häst!! hihi. Hon är värd den finaste hästen på jorden!
Ikväll ska vi kanske åka och titta på bio! Jag vet inte än om jag ska åka hem ikväll eller imån.. Jag vill jätte gärna stanna men Christina kanske inte vill ha mej kvar här? ;) Sen så borde jag fylla Sevens box med spån eftersom släkten kommer i helgen & åker på tisdag.. Vi åker också på tisdag för att hämta honom.. Men det är sjukt kul här! Och Christina åker om en vecka.. Buhuhu. Så vi får se :)  Just det! Tror ni inte jag glömde kameran ? Jodå.. Så det blir inga bilder :/
Aja, nu ska vi kanske åka båt! Spännande!
Hugs & kisses,

In Uthammar ;)

Hejsan hoppsan! Idag på morgonen åkte jag med pappa till O-hamn før att Ulrika & Christina senare skulle hæmta mej som jag sa igår ;)Christina (kusinen) bor i norge så deras dator är norsk haha. Checkar lite hästar & lite hihi (: Senare så ska vi antaglien bada & göra nåt roligt hihi ;) Sen imån kanske vi drar till kalmar för att gå på bio & shoppa lite häst saker haha (; Ska väl köpa några borstar & lite hihi nej nu ska vi gå vi hörs! ((;

Mot kusin!

Nu har jag packat & sådär för imån drar jag till kusin! & jag ska sova där tills i övermån & kanske till fredag men vi får se ;) Men imån blir det  sol,bad & åka båt, om jag är frisk nog att bada förstås.. Har juh varit sjuk..:( Men mitt öra är iaf "friskt" nu ;) Men jag tar med mej kameran imån så ni lär får se bilder tror jag ;)Sen på fredag kommer det norrlänningar & 08:or hit! :DSen på tisdag åker jag & hämtar Seven!! :D:D Städade ur boxarna idag.. jobbigt värre;) Sen red jag Lillan, & först kommer det 2 råddjur hoppande men Lillan bryr sej inte, sen så står det 1 råddjur på andra sidan av vägen men hon bryr sej inte om det heller.. Sen när vi ridit ett tag så kommer det upp en hare ur marken, precis vid Lillans hov! Men hon bryr sej inte om den heller ? Snacka om död häst haha ;) Nej nu ska jag sova för pappa väcker mej kvart i 6 imån ? Så ska jag åka med han in till O-hamn & gå till brors lägenhet & va där tills Ulrika kommer & hämtar mej nånstans i o-hamn ;) Perfekt juh! ;)

190710

Idag så åkte vi till kalmar & köpte saker till badrummet. Vi ska måla om det & inreda det på nytt typ haha.  Så vi köpte en spegel, färg & lite annat smått & gott. Jag köpte en ryktlåda till Seven & 2 foderhinkar. Alla har typ vita eller svarta hinkar men jag tycker det är roligare om man "piffar" upp det vardaglia ;) Till Lillan har jag nästan alltid haft rosa, så hon fick en rosa hink ;) & Seven vet jag inte riktigt vilken färg vi ska ha till honom så han fick blå ;) Men i min ryktlåda så fanns det klister namn, så jag har suttit & klistarat på det nu. Och det fanns bara 2 av varje bokstav.. När jag skrivit på lådan fanns det inte mycket kvar till hinkarna så på Lillans fick det stå Aurora, eftersom hon heter egentligen Jokers Aurora , & sen när jag skulle skriva på Sevens så fanns det inte till Seven eller nåt så det fick bli sotiz... Sen målade jag dit 2 prickar över o:et så det blev sötiz, haha fantasi!
I morgon ska jag städa ur Eddies box & "foderboxen" för i "foderboxen" ska Seven stå & i Eddies ska fodret stå ;)
Sen på onsdag ska jag åka till kusinen troligen & stanna där tills torsdag.
Hare gutt, igelkutt!

Framme!(:

Hejhej,
kom fram för ett tag sen, har gått ganska bra vart lite segt då och då, men aja iallfall så tog det typ 15 timmar att åka hit, ganska skönt att vara framme kan jag ju säga, ikv bli det chilla framför datan tror jag, eller bli det film eller något, men tänkte bara meddela att jag hade kommit fram, så sov så sött alla blogg läsare(:
/Jonne

22.31

Åt nyss pannacotta, jag tyckte det var jätte gott, men vad tycker inte jag är gott så länge det är sött ? ;) Tjockis;)
Min syster kom nyss hem! ! ;)
Hon ska jobba imån så det är darför hon inte stannade länge. Såg alla finfina bilder! Hon hade haft jätte kul sa hon ! Imorgon ska vi nog dra till kalmar mamma & jag! Ska köpa saker till seven! Jag älskar den biten, att köpa alla saker & fixa boxen tills han kommer hihi. ;) Red Lillan förut, gick bra fast hon var så seg! Men jag har inte ridit henne på sjukt länge nu & så var det ganska varmt så jag förstår juh varför. Ska smsa min tränare nu för att höra vilket bett dom rekommenderar till seven.

Vanilla Twilight - Owl City






Nelly.com

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Nu är jag på väg (:

Hejsan alla sötnosar,
Nu sitter jag i en bil på väg tlll Norrland, bestämmde mig igår kväll att jag skulle åka tillslut, gick upp idag kl:05.00 redigt segt kan jag säga, haha mats tog med sin gps, dom sitter och kommentera den som pratar hela tiden, ni skulle bara höra dom asså, jag tror dom hade satt gpsen på att vi skulle ta en en se väd väg eller något sånt där konstigt, så vi åkte typ på grusvägar först haha, tror det är första gången jag hör dom säga, undra vart vi är? haha ne gud jag bara sitter och skrattar åt dom (:
Vi har ungefär åtta timmar kvar

datan dog as bra verkligen tog mobilen istället men aja ha en bra dag /jonne

fromanothertowntoanother.

förfan hur man vara så himla utmattad , även att man år och lägger sig klockan nio på kvällen och att man inte går i skolan . sitter och har ätit frukost i brådska ska nog åka pm fem minuter tll gothi cup .
och helt ärligt måste jag säga att det känns faktist väldigt konstigt att jag inte åker till norrland , det kommer alltid kännas som nått har fattats denna sommar, nej en hörni nu måste jag åka pussar till alla !
/ ida
take the world and make it your one peace'

haha förlåt!

haha förlåt, var bara tvungen hittade det här på en tjejs bdb,
hahaha! Min natthumor ;)

01.00

Nu ska jag soova! Imån kanske det blir en tur med Lillan ? Om det inte är för varmt vill säga!
Till en helt annan sak.. Vet ni vad min syster gör idag ? Hon är på ett bröllop i Bosnien! Hennes klasskompis från gymnasiet gifter sej! Så vi får väl säga grattis till henne & hennes man!  Vilken grej att få uppleva det!  Är hur avundsjuk som helst!  ;) Vet ni en sak? Jag har aldrig varit på ett bröllop! & det är verkligen nåt jag vill se! På tal om bröllop.. Förut var jag jätte emot att gifta mej, så fort jag tänkte på det kändes det typ neeeej usch man blir juh helt instängd! haha. Men nu kan jag faktiskt tänka mej att gifta mej ;) Ja alltså inte just nu.. Men när åldern passar & när jag träffat den "rätta" ;) Eller det kanske jag har? haha ;)

Skulle ni kunna gifta er när åldern passar & när ni hittat den "rätta" ?




Kanske inte den mesta passande låten men iaf, det var den jag lyssnade på för tillfället ;)
moi & Ida babe,<3

miillyy

Nu har jag skaffat en egen blogg också, så jag tycker ni ska läsa den också ;d Såklart kommer jag blogga här med, milly bloggen har jag mer för att "skriva av mej" nej men ja lite sånt här som kanske inte riktigt skulle passa här men om det inte blir så att jag bloggar på den så kommer jag nog lägga ner den, men hojdarna kommer alltid i första hand! (;

Gothia cup!

I mån dra älskling & alla till gothia cup! Alla drar imån, buhuhu! ;'<  Kommer sakna dom juh ;[ (som om jag träffar dom så mycket mer när dom är hemma..) Men det är sånt som är till för att ändras haha ;3 Nej men jag tycker dom får LYCKA TILL! Snäll jag är va ? ;) hah.

Sara & jag kollade på lite gamla bilder på mej & jonathan, haha gissa vad Sara med sina skarpa hökögon hittade ? En paparazzi haha!
haha! Ser ni? Hon kanske zoomar in Jonathans rooompa! grr!  hahahaha (;
Jag vet jätte fint för täckt ;) Men det var en flumm bild haha (:
hahaha, alla har sånt fint leénde på den här bilden (;  Det är bara jonathan som är "normal";)<3

Lyshuvud

Jag kom nyss på en sak.; Det finns miljontals häst tjejer/killar ute i världen som blir överlycklig om dom får rida mer än 2 ggr i veckan. Dom har ingen egen häst men det är högsta önskan, och dom gör typ allt för att över huvudtaget kunna rida nån dag i veckan, medans jag har en egen ponny och ska få en till! Hur många tjejer/killar drömmer inte om det? För mej är det en självklarhet att ha häst nästan..  Nej men jag har aldrig tänkt på att jag har en enorm tur!


Jag är bara lite sådär normalt onyttig.. Eller inte! Hur mycket har jag inte stoppat i mej egentligen ? Marknadsgodis, chips, läsk & nu milkshake? Vågen lär juh få en chock haha(; Och jag kan juh inte direkt motionera heller pga min dumma förkylning, annars hade jag varit på väg till norrland i mån ! Men till en mycket fin sak, 7up ska bli min! Vi skrev på kontraktet igår! Så watch out bitches! Nej nu ska jag dricka upp min milkshake som blev lite sådär..  Skulle kanske inte haft i så mycket glas.. haha
Sen till en annan fin hästsak; Jag fick bilder av Kajsa (Eddies nya ägare) & han verkar trivas min lilla ponny, han kommer alltid va MIN haha (;
Eddie & Kajas "gamla" häst Jameson!
Jag trodde det skulle vara skitsvårt att släppa honom, men sen var det inte så svårt. & när jag träffade Kajsa så kändes det alldeles rätt för jag visste innerst inne att jag inte hade tiden till Eddie & jag kunde inte rida honom längre & köra är verkligen inget för mej! Klart att jag grät när han stod i transporten för att åka, men jag visste ändå att han skulle få det bra, min bubbe!

Jag vet inte hur jag ska göra...

Hejsan,
Milla kan inte hänga med till Norrland längre, har ångrat mig flera gånger vet fan inte om jag vill åka längre, fast vill åka också för täffa mina kusiner, mitt humör är inte på topp kan ju säga men det blir väl bättre snart hoppas jag, Ida kom till mig i går kväll och hängde med till öland idag,
Har haft det as nice idag good mat, bowling och massa annat niceit ett plus på det!
Om jag nu åker så åker jag imorgon tidigt på morgonen, men datan ska med så blir nog att jag bloggar lite, annas så bloggar jag när jag kommer fram :)


/jonne



Good bye my friend,

I torsdags åkte Eddie min plutt :'< Men han kunde inte fått ett bättre hem kände jag. Men innan han åkte så Fixade vi honom som en riktigt tävlings ponny, han blev så fin!
liindor!
Jag vet, jag är stor men jag satt högst 5 minuter så det är ingen fara..
Good bye my lover, Good bye my friend..<3

Jag har bestämt mig..

Hejsan hoppsan!
Håller på att packar och det går lika bra som alltid, hehe inte så bra då alltså, har packat om nu typ fem gånger nu och sista gången fick jag iallfall igen väskan, men nu kom jag på att vad ska jag har mina skor och de!? shit får packa om igen och kanske ta bort lite mer kläder, nu kommer jag säkert ha för lite kläder med mig eller något, och allt måste vara klart idag, visste föresten inte om jag skulle åka eller inte , ni som inte vet så åker jag till Norrland på Söndag, och Milla sötisen skulle hängt med men hon är typ sjuk eller tror att hon kan bli sjuk igen så hon ska inte med längre, kännde att jag inte var sugen då längre, men pappa kom hit idag och övertygade mig, så ja jag ska åka på söndag!
Men nu ska jag fortsätta packa (:


Ha det bra /Jonne

Helt underbart bra (:

Godmorgon alla sötisar,
Igår var ida och jag på öland och stekte hela dagen helt underbart kunnde inte blivit bättre än vad det blev, fast har bränt mig men det är sånt man får ta, har inte så mkt att säga just nu så vi hörs (:


Lite bilder från igår (:

Ha det bäst / Jonne

.



sara och jag har ett alvarligt dilemma varför killar i 10-20 åldern eller nått sånt kanske , om tex en kille i våran ålder kan sjunga nästan alltid blir kränkta för det . det finns vissa killar som kan sjunga i höga toner då blir dom genast kallade fula namn och han kan inte sjunga och han är gay och blabla tycker verkligen att om alla tycker nu tex justin beiber är gay bara för att han kan sjunga och att han lever sin dröm tycker vi att det är bullshit .


Nu blir det film!

Hejhej,
Min dag började med att mamma väckte mig vid  tjugo i åtta, sen var det bara upp och fixa sig och lite, och sen in till stan med mamma och syster, blev lite kläder och en resväska och lite till ansiktet och lite smått och gott, sen när vi kom hem så solade jag med syster resten av dagen typ mysigt, och nu har jag precis duschat och lite, ikv så jobbar mamma och jag är ganska slut så blir film senare ikv eller snart, och första filmen blir Babel, ni som har sett den kommentera vad ni tyckte om den ;)



Bildkälla

Men ni får ha en Mysig kväll (:
/Jonne

gosse!!

ååå , jag har fått hem mitt smink från e.l.f fatta hur himla lycklig jag är eller .
skulle ut och hämta posten hoppades verkligen at mitt paket skulle vara där i brevlådan fast gick och sa för mig själv jag vet att jag inte kommer att få paketet idag för att jag känner det på mig , fatta om jag bli lycklig eller när jag hitta en brun liten låda med avsändare elf !!!
riktigt nöj med det faktist , hjälpte mig lite att komma över sorgen med fakta att jag ar bränblåsor i mitt ansikte .
kram ida

Hejsan hoppsan lillebror!



Här kommer bilder på mitt röda hår (:





// Jonne

feelthewinnner ....

spanien vm 2010 !!

I can´t hear you !

Hej!
Hinner inte blogga så mycket ska snart iväg till vårdcentralen (:'<) Igår badade jag först med familjen sen med Sara något jag kanske inte skulle ha gjort... Men kul vare! ;) Aja men ska äta frukost nu och sen ska bror köra mej till h-by, så vi höres!
/M

38 grader

Haaj!
Det är typ 30 grader ute medans jag har 38 graders feber!! Min hals är juh inte allt för najs heller.. Idag har jag legat i soffan hela dagen under ett täcke! Hallå? det är juh 30 grader ute? Alla går typ runt och svettas och jag fryser.. haha.. Men jag är faktiskt mycket bättre nu! Tror inte jag har nån feber längre.. I mån kommer det en från Trelleborg som ska komma och titta på Eddie imån. Det verkar vara perfekt hem för Eddie, men det är juh så långt bort.. :( Hoppas jag är frisk nog att kunna va med när hon kommer.. btw, Igår var jag och kollade på en häst, och jag kände mej helt svag & jag glömde äta frukost men sen när jag red kände jag men sådär, men efter när vi stod i stallet höll jag på att svimma jag ba mamma kan vi åka nu? Och sen när jag kommer hem har jag feber, kalas! Ska kanske åka och titta på hästen igen när jag är frisk ;) Jag red verkligen väderlöst höll på att åka av hästen när jag hoppade.. Dom måste trott att jag inte kunde nån ting typ haha.
7up, en underbar häst! Om jag har tur kan han bli min iaf (:
/Milla

Toppen (Y)

Hejhej!
blir att åka till pappa snart, det är typ grill fest där ikv, så blir att åka dit en stund, sen blir det att spendera kvällen/natten med Ida Sötisen, just det igår färgade vi ju mitt hår, och det blev bra inte lila iallfall, men ni får se det någon annan dag kanske imorgon eller något, men ni får ha en bra kväll puss ♥





//Sara

Bort med det gamla och in med det nya (:

Hejhej sötisar!
Ida bebe ska komma till mig snart, så ska vi hitta på något kuligt, blir nog att hon sover här inatt med mysig, mamma har varit och köp hårfärg till mig med så blir nog att färga håret ikv , rött denna gången! nu ska det inte bli lila haha!  tack mamma hihii (:
Vi kommer nog blogga lite senare sen, så ni kanske får se resultatet senare sen, men ni får ha en mysigt kväll (:


Det ser brunt ut men det är inte brunt..

//Sara

Bonjour...

Godmorgon alla sötisar, vaknade för ett tag sen kunnde inte sova mer, just nu blir det nog bara att chilla typ sen ut och steka lite kanske, kanske ska ta fram gitarren med och spelar lite, blir inget långt inlägga har inte så mkt att skriva om just nu så ni får ha det så bra (:







//Sara

Suuper ;)

Hejhej !

Igår kom man hem från Skara, har haft det jätte bra, men dock är jag väldigt trött , idag gick man upp kvart i sex och duschade och fixade sig sen blev det att ta bussen in till stan med brudarna, så har haft en toppen dag idag, imorgon blir det nog att sova ut och sen får man se vad man hittar på, måste börja packa lite smått nästa vecka med, eftersom jag åker snart igen till Norrland med Milla sötisen (:



//Sara

Blogga utan data?

Hej!
Sara bad mej blogga lite åt henne, för hon är i skara! Hon åkte dit igår. Så hon ska gå på skara sommarland (heter det gå på eller va i skaras sommarland?).. Aja men där ska hon va idag ..Eller imån? aja nån dag ska hon va där, hon kommer hem typ på onsdag/tisdag, vet inte riktigt (;  Men hon bad mej berätta att i fredags var hon på L-måla festen och då hade hon kul! (haha, min kusin (milla) han sa att alla som bodde i L-måla lyssnade på dansband.. Hpf..)
Ja, det var väl det hon ville att jag skulle skriva.. Tror jag ? (;
Bildkälla

Shakira - Waka Waka

En puss från både Sara & Milla! (;

hetta!

Vilken hetta! Men gud va skönt, haha. Kom ihåg, klaga INTE på varmen iår! hah :]
Ska snart äta grillat! Sen blir det kanske att åka och ta ett kvällsdopp?  Efter det så blir det nog rida ;3
Ska inte ta upp er dybara tid, tänkte bara upp lysa om att jag lever ;]
/M

inte ett moln så långt.....

inte ett moln så långt ögat kan nå inte en droppe regn på flera dar, ändå sitter jag inomhus och bloggar.
funderar på attgå ut och lägga mig i hängmatten en stund och sova skulle vara oförklarigt bra.
nä men nu ska jag buta om sen blir det hängmmattan 1 timme eller två  pussar/ida

outfit?

Jag har ingen jädra aning om vad jag ska ha på mej ;3 Kanske en kjol som sitter i midjan typ & den svarta tröjan med axelvaddar på armarna .. Men jag vet inte.. Känns så b på nåt sätt ;]  Har verkligen inga kläder! När jag är i norrland jag jag shoppa massa! Vad kan man ha på sej? Hjälp!?


Jolinebus & jag :3



ang, header

Det strulade lite med bilderna när jag skickade dom till Bella, men nu har hon fixat det! Hon är verkligen duktig på det! så jag tycker ni ska besöka hennes blogg! Så ett stort TACK till henne & Becca som också är jätte duktig på det här med design !<3
/Mystiska Milla ;)

min hest ska bli ren!

Yes det stämmer, min häst ska bli ren!
Hoppas hornen växer ut snabbt! ;)
Nej men jag ska tvätta mina hästar snart.
hihi... Undra hur dom reagerar..
Aja ska hämta dom från den "tjocka" hagen..
finis ponnie! <3
/M

Saknar tiderna♥

Hejhej!

sitter här och tänker tillbakas på det gamla tiderna, förra sommaren är nog inget jag glömmer, tiderna har förändrats och vet inte om det skulle kunna bli likadant igen, våran vänskap finns fotfarande kvar men är inte lika starkt som den var då, alla dagar/nätter och kvällar som vi hade, vi vet nog alla att tiderna förändras, med jag saknar det, hittade lite söta bilder♥






Har tusen men orkar inte lägga upp mer(: ni är alla saknade♥
Ni som vill kan vi inte hitta på något snart?

//Sara

RSS 2.0