Ida bebe kommer hem idag!

Hej!



Ska till ida om ett tag, har saknat henne enorm mkt (L)
aja pusshey//Sara




pluggat

Hellu!


Nu har jag pluggat lite suger värkligen, vi ska ha so prov denna vecka, men fattar ingenting någon annan som gör det?
aja har mkt prov denna vecka, aja ute är det det väldigt blaskigt,regnigt men snön smälter, har bara typ en halv meter eller något nu, aja kommer lite bilder från igår (:






visst är vi snygga? ;)
Pusshey//Sara

Godmorgon

Heej!

Vaknade för ett tag sen, har kollat på sommerland nu, det är ett jätte bra program, aja idag blir det väl att ta det lungt, ska kanske åka iväg med mamma och min bror lite senare sen, aja nu ska jag sitta här vid datan ett tag pusshey//Sara

Hoppsan (:

Heej bibisar!


En helt okejj dag idag, blev att vara med Milla och Hanki kulkul, aja imorgon är det redan söndag, fan vad sut vill inte till skolan på måndag, aja i går eller någon dag var jag i stan med mamma, hoppsan råkade köpa lite till kläder och lite ;)men kommer inte lägga ut bilder på det, var också i aboda med Milla och några till och åkte skidor, aja ikväll blir det bara att ta det lungt blir nog mest data och tv tror jag, imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på, för Milla åker till Göteborg så jag få hitta på något själv, sova kanske och så måste jag plugga usshh!!
orkar inte tänka på det nu, aja nu ska jag feta mig pusshey//Sara

Pepp igen !

Hej där i lingonskogen !

Nu är jag pepp för morgondagen igen ! haha . Men jag har ett problem ... Ska jag ha lockigt eller rakt hår !? Hjälp nuu !

outfiten blir :
haha failad bild !

Med dessa accessoarer :



Nu så ska nog Sara & jag till kaninerna -.-' Sen så vet jag inte vad jag ska göra ,? hmm , sova ? Ska ändå upp vid 04.00 ! Men jag är inte tillräckligt trött , haha .

Måste dra nu ciao ! <3

Puss & Kram !

// M i L l A

"Jiippiie"

Hallojsan !


Igår var vi vid Aboda klint då, det var jätte kul haha . Fast man blev ganska uttråkad mot slutet eftersom det bara är 3 backar och så där , . Men vi hade skoj ändå . I mån drar vi juh till gbg , är inte lika pepp idag ... Men senare blir det va med Sara & Henke ! Ska först till affären och åka häst & vagn , wiihoo ! haha . Sen så blir det nog hallen , efter det kanske vi glor på film hos nån . Och så vill Sara ta kort idag så då blir det väl det också (: . Får väl ta mej i kragen och le lite .



TA MEJ DIT NUU ! Snälla !?


// M i L l A

Jag kommer inte på nån rubrik ! (;

Hello babes !

Vaknade kvart i nio idag ! Skulle ut till bötakvarn och rida ! Funfun , red Athlon & Davve . Gick superbra . Förutom att när jag red Davve så glömde jag bort att korta stiglädrena så det var jätte svårt i traven haha. Sen när jag släppt ut dom i hagen var det bara Teddy som rullade sej , den enda jag inte red (; haha . Nu ska jag ut och rida Lillan , sen ikv så blir det Aboda med Sara , Viking , Filip & Anton , haha sara och jag kanske ska åka snowboard , haha kommer gå åt skogen , haha .

OCH SÅ SÄGER VI AJÖSS TILL SNÖN , FÖR DET TYP REGNAR HÄR ! ;D 


Får bli en bild på Teddy bus ! (; 



Ha en bra dag ! ♥


// M i L l A ♥

HÖJDARNA !

haha !


VI SAKNAR VÅR GALNA IDA ! ♥


Pussar ! ♥

// C S ♥

Vill ha sommar!

Hej bitches!

Lägtar värkligen till somaren nu asså fy kollar på millas bilder från i sommras, kan lägga ut några, tänk er grönt gräs varmt, soliga dagar solasola, aa fy vad jag längtar till sommaren, just det jag var blond också i sommras, jag saknar alla sommar minnen.




pusshey //Sara

Bilderna(:

Heej alla sötisar!


Hitills har dagen varit bra, jag skulle egentligen laddat upp bilderna på vad jag hade köpt igår, men jag orkade inte, idag så tänkte jag att jag skulle ladda upp bilderna.
Bilderna är inte dom bästa men man ser ju vad det är.
Ha en bra dag pusshey //Sara


David guetta Memories






Från kicks


Kicks


Tröja från Newyorker


Linne från Bikbok


Paljett väst från VeroModa

Tigjts från Ginatrcot (svarta)

Bötakvarn snart !

Hej hopp gummisnopp !
Nu ska jag snart ut till bötakvarn och rida ! Fy fasen vad länge sen det var ! Och jag slipper jogga hem  , haha . Linda var så gullig och körde mej hem ! Jag ska nog rida Davve och Atlon ! Om inte Linda ska rida Atlon förstås;)  Måste snart byta om för vi ska åka vid kvart i elva , ! Hoppas det inte blir allt för kallt , här är det -2,4 grader C . Inte så farligt .  Häromdagen var det ungerfär -30grader C !!   Snacka om kallt !  Nej nu måste jag byta om , pussar !



Davve bus ! <3





// M i L l A

Sitter hos sara den rara :)

Hello sötisar ! '

Nu sitter jag hos Sara , hon äter just nu . Förut så åt vi blåbärspaj med vaniljsås ! Mums !  Så kollade vi på Bombay dreams . Sjuukt rolig film ! Men Sara och jag började "bråka" haha. Jag försökte få henne slicka sleven , och hon försökte få mej att slicka sleven haha. Tillslut puttade jag ner henne på golvet , haha .  Ikv så blir det luftgevärsskytte , ska ta pappas pass för han skulle röja snö , tror jag sagt det va ? Aja men då ska Sara hjälpa mej ! ♥ Asså jag HATAR att det typ inte går att rida nånstans ! Men i mån ska jag ut till bötakvarn och rida Davve , shit vad länge sen det var ! Men vet inte hur jag ska ta mej hem ... Får väl jogga ( det är typ 1 mil ! ) . Aja , Sara har ätit klart nu ,.




Puss & Pill vart ni vill


// M i L l A

Kalmar today !

Hello bitches !

Kom hem från kalmar för ett tag sen. Hade super roligt (: När vi gick hem från bussen så kom det en tractor och Mickie & jag trodde det var "plogtractorn" så vi sprang fram till ett ställe där det var mer plats hur man nu ska förklara det ;) Men då var det förstås ingen "plogtractor" ... Men då kom min pappa hem från jobbet så vi åkte med han hem , så var det bara iväg till stallet och mocka o släppa in hästarna ;) Köpte inte så jätte mycket idag , ska juh till Göteborgs Horse show på söndag !! Det gillas !


Leggings :  BikBok
Ring (rosa rosett ring ) : BikBok
Rosett : Ginatricot

Sara & Mickie hade fotokrig på vägen dit , ja ni ser juh själva ;)
ahaha , var inne på MONKi , älskar deras omklädningsrum ,
fast det är ganska förvirrande ;) haha Mickie & jag tog kort där inne.
Hihi , Mickie når inte upp ;) Jag bjuder på den !
Så rätt , så rätt ! ;)
Tack för kvällen & dagen ! ♥





// M i L l A ♥

Hemma(:

Heej!

Nu har vi/jag kommit hem från kalmar, har haft en jätte bra/rolig dag, hittade jätte gulliga och söta tröjor, allt jag såg idag var gulligt och sött, aja kanske lägger ut bilder sen på vad jag har köpt och kanske lite bilder från idag om jag pallar.
Ikväll blir det nog bara att ta det lungt, typ mysa framför tv eller något, aja nu ska jag måla naglarna
pusshey//Sara

Mickie & Becca is here !

Halloj hallon !


Nu är Mickie & Becca här ! Roligt , roligt !  Vi har galet kul !  När vi gick typ till kaninerna så sprang det en mus i Kungens bur !! Hemskt !! Så nu sitter Sara & Becca och skojjar om råttor i mushål eller nåt ;) Förut så spelade vi Bluffstopp & Bubblan ;) Nu måste Mickie & jag gå och lägga Sara & Becca för dom är aset trött så får Mickie och jag hitta på nåt haha ;)  I MORGON BLIR DET KALMAR !! :D  Wiiihooo ! ;D  Nu sitter dom och skrattar åt dildos & kondomer och att dom förlänger livet för att dom skrattar så mkt ..;)   haha dom har sjuuuk humor !! ;) Nej nu ska Mickie & jag gå å natta dom små barnen , Pusshej <3
På tal om kaniner , jag saknar min Sune !! :( <3
// M i L l A

Helt onödigt inlägg , men men !

Gud vad jag längtar tills jag kan hoppa med Lillan !  Hon har juh varit halt så jag har inte fått hoppa henne , men nu har det gått ett halv år så jag kan börja :D MEN , jag måste åka till ridhuset (eftersom det är massa snö ute ! :(  ) och vi har typ aldrig tid att åka dit :(  
ååh !
Nu ska jag försöka få sara att gå till vårt gamla dagis och leka i snön ! ;) hihi.  Isf så ska vi ta med kameran !! ;) Men hon verkar inte vilja det :(  Snyft!  haha .
Puss & Pill vart ni vill ! ;)


// M i L l A

Ge mej sommar !


Ska äta nu sen ska jag till farmor tror jag ;) sen i kväll så kommer Mickaela & Becca (: Så på måndag drar vi till KALMAR ! ! Love it ! ;) haha nu ska jag äta som sagt ;)
GE MEJ SOMMAR NU !!


psst ! Kolla in Mickaela & Beccas blogg !





// M i L l A

Rösta !

Hej alla underbara !

Vi är med i finalen i Hofosho´s  tävling om att bli veckans blogg ! Så gå in och rösta på oss nu ! :D
Kom igen nu alla ! ;) <3
// CIS

Toppen kväll !


Hello babes !

Hade en toppen kväll med Sara igår !! ;) Haha vi fick värsta ryket och började dansa till Let´s Dance , sen tänkte vi om nån typ filmade det vi gjorde så vi började typ skratta , haha;) Nu ska vi snart ut och springa , (det behövs !) Tack vare Sara , för jag är för lat , haha. I morgon så kommer nog Mickaela & Becca så ska dom sova här så åker vi till Kalmar sen på måndag ! :D Men innan dom kommer i mån så ska jag rida och åka till min söta farmor ! Nu ska vi snart ut och springa !
Farmor <3
Pössar ! <3

,


Heej bitches!



Igår var det en jätte bra kväll, hade det jätte roligt med Milla, Äntligen är det lov gud vad skönt, idag blir det och ta det lungt tror jag om det slutar snöa så ska jag nog ut och springa, aja på måndag blir det nog att åka och shoppa, funny! :D Har inte varit och shoppat på länge nu, aja
pusshey//sara




uppdate .

Ville bara att ni skulle veta att nu åker jag kanske hör av mig om nån har med sig en data  xoxo / ida
Nej men nu får dom komma !

Hiss/ diss , med österike resan

tänkte bara göra en liten hiss / diss lista vad som är bra och dåligt med den här resan :)
Jag hissar såklart att man får åka skidor !

att man får umgås med familj och vänner

Och att man kommer ifrån skolan en dag hahaha ! :)

Och så finns det massor jag vill hissa men kanske blir lite för mycket !



Att man ska hem efter en kort vecka!!!!!

Hemlängtan kanske ;)

att man glömmer ton av grejer hemma som man tyvärr inte kan få ta på hur mycket man än vill :( buhu
'


Men det här var det sista inlägget nu men nu ska jag snart lägga mg eftersom vi ska åka klockan halv fyra inatt , eller om ni vill kalla det morgon kanske inte vet jag hihi ! :) /// pusss pusss ida !


Ska till pappa (:

Heej!


Som ni kanske märker så åker ida imorgon, kommer sakna henne, aja idag har det varit en okejj dag, imorgon är det äntligen fredag, jag fick ingen tid hos matilda nu på lovet, så ska klippa mig lite längre framm, just nu hittar inte jag mitt linne fan vad sur jag blir har letat typ överallt, aja snart ska jag till pappa har inte varit hos honom nu på länge, jag saknar min lilla pappa, I´m dadys girl :D hihi aja ska fortsäta leta, just det jag hittade en roligt bild från skolan för ett tag sen, alla på bilden är nice ;)


Pusspuss//Sara




Vilket lyllo !

Hejsan hoppsan lillebror !

Inatt åker Ida till österike , vilket lyllo ! Kommer sakna dej underbara flicka ! <3  Men Sara & jag har ett fullspäckat SPORTLOV framför oss , roligt roligt :D haha . Det blev ett jätte kort inlägg , för nu ska jag göra varmchoklad med grädde , nej fyy vilken tjockis jag är !

Pusshej ! <3



// M i L l A <3

17:46

Blir en korting !
Inatt åker jag ju bort i en vecka tror jag så jag kommer inte uppdatera dåra
men ni får sms och ringa så mycket ni vill så hörs vi om en vecka ! ....
Harre bra i sverige nu !
Håll tummarna så jag inte bryter nått ben .....

vi är med och tävlar

Klicka på bilden för att komma till deras blogg eller hennes  :)
vi tävlar om att bli veckans blogg .
puss och pill vart du vill
Är det bara jag eller uppdaterar jag inte so som en liten snabb hamster ! :)
/ ida

wow jocke

Våra två bästa killkompisar gör en parodi på wow jocke hahah :) ni är störtsköna ! 


Love you guys hahahaahahahahah ! :) / xoxo ida

Är hos syster(:

Heej!

Nu sitter jag oss min syster, ska ta han om Elliot en stund nu till mamma kommer, Elliot är min systers son för er som inte vet det, aja idag har det väl varit en okejj dag, inte så mkt som har hänt, bara två dagar kvar till sen är det lov, jag vet jag pratar hela tiden om det där lovet, men det kommer bli så skönt att vara lite ledig, snart ska jag ät vet ej vad det blir för mat men något blir det väl, aja nu ropar Eliot på mig att jag ska komma och titta på pippi med honom pusspuss//Sara

filmtime :)

hahaha , gud så himla roligt . ni måst bara titta . men får lite ont i huvudet av apelsinen :)
två dagar kvar tills jag åker :) <3

/ ida

Hiss / Diss

• Snälla lärare ;)
• Lov
• Sommar
• Godis ;)




• Snön (!!)
• Snuskiga toaletter typ i olika affärer.
• Läxor
• Dumma lärare ;)
• Sjukdommar




// CIS

Grattis Oscar !


Hellu Babes !

Seg dag idag ! Fast det var riktigt kul på vägen hem , haha . Idag , skulle Sara & Jag ha varit ute & sprungit , men det blev inte så för jag har bajsan ont i knät :( Vet inte vad jag gjort ... Men jag var ute & red förut , det gick super ! Men sen när jag kom hem satte jag mej i soffan och kollade lite på tv , så började mina ben darra jätte mkt , det var riktigt läskigt .  Det kan ha varit näringsbrist eller nåt , sa Syrran ,  för jag åt typ inget till middag ..  Men idag fyller någon år har jag hört ! Jo OSCAR ! Grattis !


Grattis ! ♥



Här är en GAMMAL film på Lillan & mej , den är filmad med Saras gamla
mobil , så kvaliten är lite dåliga ;) Men ja , min stil är inte den bästa ! ;)
Pussar ♥



// M i L l A

Dålig dag:/

Heej!


Idag har det varit en dålig dag, jag försov mig igen! och så hann inte platta håret så det var lockigt, sen när jag kom hem sa mamma att tv hade gått sönder, och det har hänt mkt mer saker men palla, aja snart är det lov sköönt!
och jag vill ha sommar! jag vet jag kanske har tjatat mkt men jag vill verkligen inte ha den här snön kvar, nu ikväll blir det och ta det lugnt, kanske ut och springa, annars blir det nog data eftersom tv då är paj
PUSSpuss//Sara

Ingen fantasi idag :D

fick sluta tidigare idag typ en timme woooow , haha . så tack så mycket !
nu typ gör jag verkligen nada ska kanske börja packa lite smått tills på fredag då jag åker till österike :)
men nu ska jag fortsätta att göra ingenting haha :D

Här har ni några videor i från skolan :) hihi

jag vet att jag ser ut som en jätte ,  men tänkt på att sara är kort haha :) puss .
Hahah fråga inte vad jag gör här men när jag ramlade i marken gjorde det förbannat ont ska ni veta :P
PUSSPUSS / ida

Tjockis !

Hejsan Svejsan !

Skola idag , =( Blää !  Sen hem stack ner till affären för Ida skulle köpa *********** , haha så jäkla kul ! ;) Och jag köpte en Marabou mjölkchoklad , sen i går så åt jag massa tårta , . Usch , jag känner mej så tjock ! =( Vid 18.30 så ska vi på fotbollsträning , det behövs VERKLIGEN ! Nej jag måste verkligen sluta äta så mycket godis , men det går inte , det är juh så gott ! ;) haha Jag har brytit mitt nyårslöften för LÄNGE sen , haha ;) Vet ni ? Jag längtar tills Eclipse kommer ut på bio .
Mums , men fy vad mkt socker ! ;)
Klicka på bilden !







// M i L l A

biologi

heej!


nu har vi biologi, i datasalen ,slutar ganska sentidag . Men nu har vi matte så ciao !'



// CS <3

.

hej haters and lovers
sitter och chillar galet framför datan och tven , som jag har gjort hela dagen haha
sitter och har lite ångest nu eftersom det är måndag imorgon igen herre min gud!
Men nu ska jag snart titta på skidskytter så pusspuss sov så sööött ! 
XOXO / ida thunberg.


Bli medlem på gratis bio och börja värva kompisar ! :) pussar 

Glad!

Heej!


Igår var det en toppen kväll, tack till alla ni som var där, idag blir det kalas och lite, har kommit på att jag inte kanske behöver löshår för jag har ganska långt, aja en vecka kvar nu skönt, lovet kommer bli bäst, kommer sakna ida, aja nyss ringde min bror och undrade vilken förstarkare jag vill ha till min gitarr, vet ni vad mamma sa till mig nyss? hon sa att hon skulle ringa till matilda, jag är så GLAD ska äntligen få fixa mitt hår, så vi får se om det blir nu på lovet som jag ville, aja ska göra mig i ordning och lite så nu.

puss<3//Sara

Hos Becca !

Nemen hej !

Nu sitter jag hos Becca , har varit hos mormor ( Becca är granne med mormor ) .  Vi sk snart hem till l-måla då blir det ÄNTLIGEN  att få träffa Sara & Ida , jag har inte träffat dom på typ en vecka ! Katastrof !! Nej nu ska vi snart åka såå ciao ! <3


Becca själv juh ! Men säg inget , jag vet inte om jag fick ta den bilden (a' <3


// M i L l A

adam och eva

sitter och lyssnar på en här underbara låten ... Och kommer plötligt kommer jag på på ADAM OCH EVA !!!!!!!!
Jag älskade den serien 




GAAAAAAAAAH ADAM OCH EVA KOM TILLBAKA!! 


XOXO  / ida

Sarah Tjulander .

innan jag glömmer så tänkte jag bara säga att vi är med och tävlar i veckans blogg riktigt kirrat  :)
Vi är med och tävlar här .
Puss på gumpen nu ska jag titta på tråkiga let dance ♥
// ida & sara & milla .

Fredagsmys !

Hej Hopp Blåbärs snopp !

Tadaa ! Jag är frisk !! Hade kanske kunnat gå till skolan i dag men whatever .. ;)Nej men det är bäst å va hemma en dag utan att må illa .. Men när jag vaknade så gjorde halsen skit ont , och jag hade huvudvärk ... Jag hara bara tagit en panodil idag ! haha . Idag har jag varit duktig och städat mitt rum och plockat över saker från mitt gamla rum till det "nya" ( 1 år sedan mitt "nya" rum blev klart ! ) ;) .
Jag har bäddat med nya påslaka å så , sen så har jag typ inte gjort ett piss annars haha ;) Men nu är jag riktigt utråkad och och behöver socialt umgänge , haha ;)  Let´s Dance ikv , heja Willy ! ;)





// M i L l A



Sjuuk :(

Hello ! ♥

Jag har inte kunnat uppdatera för jag är sjuk.. Det är disco i mitt huvud och min hjärna gillar att göra piruetter ..  Känns lite bättre idag , innan har jag inte kunnat sitta vid datan , jag är verkligen sjuk , på riktigt till och med ! ;) haha .  Jag skulle inte ha överlevt utan min vän Panodilen , får se om jag går till skolan i mån , det är juh inte så bra om hela min värld snurrar ? ;) . Men jag vill träffa alla igen :( ♥  Nej , nu ska jag väl titta på nån film igen eller nåt , pusshej ! <3



Min livboj ! ;) ♥





Saknar alla ♥



// M i L l A






 


Mys kväll framför tven .

Heej!

Nu sitter vi här hos mammas kompis och myser, ska vara här ett tag, just nu står ida och säger vilka som är fula och söta,snygga och heta som är på tv, aja dagen har varit okejj våran kära vän Milla är tyvär sjuk buhuu,♥ Ikväll ska ida sova hos mig nice nice,  nu ska vi äta choklad och mysa framför tv.

Puss<3//IS

snap it!

Skulle lagt upp ett par bilder på sara och mig innan jag åkte iväg på träningen men råkade lägga upp dom på min (ida) gamla blogg, så nu tjatar sara på mig att jag ska lägga upp dom så här är dom . riktigt äckliga söta bilder eller vad säger ni ?




söta eller vad säger ni man måste ju bjuda på sig själv !

Kusligt !!!!

men kors i gatan vilken ragata ! vilka huggtänder gillart : )


Har ni aldrig sett siameser?

Extra söta idag ? 




Hugs and kisses mvh bill och bull !



En lång morgondag .

hej hopp gummisnopp ! 
Vad har alla för sig ? , måste bara medela vilken härlig helg det har varit !
imorgon är det skola IGEN!! det fan aldrig slut haha . och snart åker jag till österike jag gillart så himla härligt.
jag har faktist också börjat tränat och ska bli smal till beachen 2010 :):) nej men vi hörs nu ska jag äta glass !!!! ha en trevlig kväll haha skojar bara .
XOXO / ida♥ .



Bjussar på två härliga bilder på moi 





kiss me honey ! :)


Godnatti ! 

duschat nu ,

Hello babes

KOm hem från mötet förut , sen så duschade jag efter det så kollade jag på I en annan del av Köping. Har fysik tills i mån , men jag orkar inte plugga haha.  Idag har jag typ bara sovit och kollat på tv , men jag är fortfarande sjukt trött , så det blir väl att gå och lägga sej snart annars somnar jag vid bänken i fängelset imån ...;) Tack för kvällen igår alla , det var bäst ! ♥ ;) Nej nu ska jag sova ,
Puss & hej ! ♥





// M i L l A ♥

Hemma igen (:

Heej!

Nu är jag hemma från mötet, det gick bra, nu ska jag sitta här hemma och mysa, ikväll jobbar mamma så är hemma själv, ska ha ansiktsmask och dusha och lite så, och så ska jag ju självklart titta på en annan del av köping, dom är så härliga dom där människorna, aja nu ska jag snart duscha.

Puss//sara

Ahahah skit snyggt!


,

Heej!


Hade det jätte kul igår, tack till alla som var där. Idag har jag bara sovit och tittat på tv, har haft jätte ont i huvudet också, senare idag kanske det blir att ut och springa, och ikväll så ska jag på möte, måste tyvär gå på det, aja imorgon är det skolan igen, det gillas inte precis, nu ska jag sova vidare eller något tror jag.

Puss//Sara

.

gud, är det bara jag eller är jag väldigt dålig på att uppdatera . kommer inte skriva så mycket eftersom jag har absolut inget roligt att säga och camilla och sara tycker jag ska blogga , mer så kan väl skriva lite om helgens gång .idag var vi ju i kalmar supermysigt vi va på modehuset hittade lite stuff jag köpte en conceler penna typ skitbra faktist och sen så köpte jag eye makeup remover från nivea efter som jag har vattentät mascara så behövs det haha , ikväll ska vi bara chilla med emma och sådär ni vet , men vet ni vad nu måste jag nog gå upp och börja packa . :)

Kalmar ♥

Hellu söta bloggläsare ! ♥

Idag var vi juh i kalmar , !  Var riktigt kul (: Dom hade inte det jag tänkte köpa på bikbok .. :(  Men jag köpte lite andra grejor , ;) Sen när jag kom hem så red jag Lillan , det var jätte djup snö på åkern , haha . Och vi skrittade runt typ 3 åkrar ;) Sen så galopperade vi lite , shit hon gick hur fort som helst , haha ;)  Tack för kvällen igår ! ♥


Det här är vad jag köpte ;)
Allt är från H&M . (: Älskar dom söta jeans rosetterna ! ♥


Lillan & Jag i höstas , där var hon nogånlunda smal , haha ♥




Puss världens bästa ! ♥

// M i L l A ♥

Busig kväll med busungar ! ♥

Hej alla busungar ! ♥

Sara & Ida tar varandras mobiler eller nåt så dom ligger och fnittrar i soffan !? haha . Nu slåss dom i saras säng haha . Förut så typ tränade vi värsta jobbiga haha. Kollade på let´s dance förut , loove Willy haha !  Orkade inte titta klart så jag vet inte vem som åkte ut ? Nån som vet ? (: Kalmar idag ! (klockan är 00.25 ) Ida & Sara leker nu män som hatar kvinnor så sara har bundit fast ida i fötterna & armarna , hon väntar på att våldta henne haha  ,  Ida är villig sa hon ;) haha skämt å-sido ;) 

Ida : Sara hjälpa mej komma upp med armarna !
Sara : Ska jag knyta upp ?
Ida : Nej det var kul ! :)

Haha vilka knäppisar ! ♥ Nej nu ska vi väl hitta på nåt , haha ida sitter här och gör katten kåt , jag vill inte säga hur menmen ! ;) 

Puss ! ♥


Haha min älsklings Willy ! ♥



// M i L l A







Fredagmys !

Hejsan snyggingar ! ♥
Äntligen är det fredag ! Ikv blir det en kväll med Sara & Ida , och så i morgon ska vi till kalmar med Saras pappa !  Roligt Roligt !  ;) Ska köpa en rosett ring och en rosett till håret (: Ikv så kanske vi ska baka kolla på
Let´s Dance ,
Män som hatar kvinnor &
Flickan som lekte med elden .
Skulle ha ridit idag men Lillan skoddes om idag så det får bli imorgon , efter Kalmar då ;) Nu ska jag gå Puss ♥



Från BikBok
-------------------------------------------------------------------------------
Saknar Creta REJÄLT ! ♥


// M i L l A ♥

Blandat ! ;)

Hellu pussgurkor !

dagen var väl helt okej , men bussen hem slår ingenting ! haha , fy fan va kul det var !! Sara berättade juh i sitt inlägg vad som hände , synd att vi inte filmade för det var oslagbart ! ;) Sen så när vi kom hem , så satte jag mej vid datan sen så åkte Sara & jag ner till affären och köpte sofis mode , sen när jag läste den så somnade jag haha , och blev typ skit arg på syrran när hon kom och väckte mej , ;)  Sen så gick jag bort till Stallet och släppte in min fina hästar ! ♥ Sen blev det hem och äta , gjorde inte det innan stallet för jag somnade om , haha. Sen så blev det plugga för vi har äckligt svenska prov i morgon -.-' Satsdelar , blää ! kan typ inte men jag orkar inte plugga mer... ;) Nu ska jag snart Kolla på Made in Sweden , sen så ska jag sova igen haha .
Dagens !

DAGENS HUMÖR: glad,trött
DAGENS PLANER: skola sen plugga..
DAGENS VILL HA: Nya kläder , rosetter !
DAGENS KÖP: tidning & godis ! ;)
DAGENS KLÄDSEL: lackleggings , skjorta , vitt linne.
DAGENS FRISYR: plattat.
DAGENS LÅT: Pussicat dolls hush hush 
DAGENS SAKNAD: Sommar & sol !!
DAGENS TRÅKIGASTE: svenska provet i mån ! -.-'
DAGENS ROLIGASTE: Bussresan hem !!
DAGENS FUNDERING: kärlek... ;)
DAGENS ORD: haha !


Made in Sweden !
Saknar ! ♥
// M i L l A ♥

Vill ha sommar!

Heej!


Nu är jag trött på vintern, vill ha sommar, har hittat jätte mkt finna sommar kläningar, vill kunna sola ute i varmen, så mkt snö som det är nu så kommer det ta ett tag innan snön är borta, men vi har redan bestämt några grejor som
vi måste göra i sommar, aa gud vill ha sommar nu!
vill vara brun och fin, aja jag ska be till gud och alla där uppe så den försvinner fortare haha,
aja skolan har varit bra idag, blev mkt skratt och tårar, så har förlängt mitt liv idag med, haha bussen hem var så jävla roligt några utlänska sjöng typ högt i bussen på sitt språk, och Adam H sa något till dom eller vad han nu gjorde, och Adam S bara dom kan senska alla skrattade haha, ne fy fan vad kul, till slut sjöng alla bä bä vita lam haha jätte fint! tror jag har det på mobilen kanske lägger in det, aja nu måste jag plugga har prov och läxor tills imorgon.

Ha det bra puss♥//Sara

Förlåt !

Hellu babes !

Förlåt för att jag inte har lagt upp en bild på vad jag köpte ,  .. Så jag kan skriva det ist ! ;)
Tröja (grå med blåa blommor på) : Ginatricot
Vitt linne : Ginatricot
Mascara : Åhlens
Vit kajal : H&M
Present till Sara : *******
Present till Sara : *******
Schabrak (grå beige , ) : King´s Hästsports
hade en riktigt kul dag ! Nu ska jag bort till stallet sen så ska jag laga mat -.-' Sen så ska jag fixa med filmen till Sara , haha Pussar sötnötar !



Saknar sommaren !
Sommaren 09 !




// M i L l A

Hon är fjorton år idag !

Nemen hej !

Idag har inte hänt så mkt , eller jo men det är inte öppet för alla direkt;) Men Sara fyller juh år idag !
Grattis Sara på 14 års dagen ! 



Jag ska fixa lite mer med det här

inlägget jag ska göra en film om Sara

sen , så håll ögonen öppna , tror den

kommer i mån ;)


Haha vi sjöng för Sara på Spanskan &

Svenskan , hon var skit arg , mohaha !  ;)

Pussar på henne och er andra ! 




// M i L l A !

Fyller 14 år idag!

Heej!


Igår var det en dålig dag det började med att jag försov mig, sen fortsatte dagen vara dålig och tråkig. Idag är det en bra dag, för idag fyller jag år!
, har fått jätte fina saker som en klocka,gitarr,vit rosett jätte sööt!, och lite annat, nu har jag typ baka med min syster, för ikväll eller snart ska några komma till oss, aja annas har dagen varit bra, nu ska jag göra annat, så Grattis till mig!



PuSSpåEr//Sara

RSS 2.0