R.I.P

http://www.ur.se/play/155280
Fy fan vad hemskt :(

Update!

Fy fan vad dålig update jag skäms nästan..


Men jag har typ inte hunnit.. Och inte haft nåt att blogga om.
Men idag ska vi iaf va ministranter, weey! (not!) Och så ska vi öva lite
inför lucian med massa småbarn, haha. Snälla som vi är ställde vi upp och jag ska va Lucia haha.
Och så har jag blivit vald som klassens tärna! lite smått nervös! Uuuh, ska läsa upp en vers för
hela högstadiet.. Inte min favorit direkt.. Men imon ska man till vetrinären med Seven, för han är halt :(
Han har typ halkat i hagen eller nåt, han har troligen en led-skada.. Det är fan inte meningen att jag ska ha hästar..
Men ska till skolan först och göra hemkunskapsprov på typ 4-7 sidor.. Weey, så måste typ plugga hela dan
och så måste jag rida Lillan. Huhu, hur ska jag hinna allt?
Den största frågan är, kommer det någonsin bli samma sak igen?

Träningsmatch

Träningsmatch idag vid 5, så sjukt jävla nervös.. Har jätte ont i magen och typ kan inte tänka klart.. Uuuh..  Får se hur det här slutar.. Hoppas nih åller tummarna!


Gårdagen tillbringades i Linköping hos min kära syster!
Fixade med hennes nya (super mysiga) lägenhet.
Var på Ikea och sådära haha. Sen när jag kommit
hem så fick jag ett sms från sara att vi skulle hitta på nåt.
Så då dorg jag dit. Idag så blev det kyrkan också..
Nej nu ska jag typ fixa dom sista grejorna..

Kärlek på cheyorna alltså!

/Millla

Bilder från helgen ♥


/Jonne

Ö-landet

En film från när vi var på öland :D
/Milla

Lalaalala fredag !♥

Hejsan sötisar!


Va inte fel att sluta vid halv tolv idag kan jag juh säga, härligt härligt ! I kväll kanske de blir att åka och träffa folket i stor stan som dom säger och titta på innebandy med grabbarna eller så blir de väl en mysig hemma kväll. Imorgon blir de konfa upp tidigt ska vara där vid tio, sen på kvällen blir det att åka och träffa brudarna ! Skön med helg nu eller vad säger ni ? I onsdags sov Mikaela sötnosen hos mig, haha mkt damp blev de har alltid lika roligt med den ungen, ni hittar hennes blogg --> http://aleakkim.blogg.se/






/Jonne

biologi

Jahopp, nu sitter man och söker fakta om biobränsle, ganska chill.  Sen när man kommer hem så blir det att cykla ner till affären och köpa balsam för mitt är slut (panik!) haha ;) Men sen blir det ridlektion! Då ska jag ah mias gamla dressyr sadel :D Efter det så blir det bara plugg tråkigt nog..  Ute snöare det! ;o Sjukt bajsit! Fast mycket hellre snö än regn! Fast då måste snön läggas sej på marken och verkligen bli snö annars blir det bara gegg.. Nej nu måste jag skriva klart all fakt, har fem minuter på mej att skriva klart allt, håhåjaja..


Love & peace!

Fotbollsträning

Träning snart! Taagggaaa! haha. Nej men det ska bli kul, nu har jag kommit på hur jag ska göra för att hinnna både sallet och träningen! Så ska börja köra igång nu, puss!
Bara för att jag tycker bilden är så jävla fin :)
/Miilla

Beccapecca

Nu sitter man med självaste Rebecka Claesson! LÄÄÄNK! Var nyss i stallet.. Seven sparkade mej, buhuhu. Inte min djurdag idag haha. Fast ridturen gick galant. imån blir det fotbollsträning ist. Det gillas lite grann sådär haha. Just det! Det är skola imån ;o hade typ lyckas glömma ddet.. Men min kära  kompis hjälpte mej att komma på det.. Haha. Nej nu ska vi typ leka med dockor, puuss!
/Miiillla mjaaou..

Så mycket bättre

Inatt vaknade man av att Theia pep nedanför sängen och jag låg med anisktet vid kanten av sängen men jag orkade inte reagera, så hon började klättra upp för kanten och mitt ansikte! Så jag har två rivsår på en kinden så det ser ut som morrhår! Och så har jag ett rivsår på näsan! Jävla katt.. ;)  Kanske dags att jag slänger in nån bild på katten? :)
Ja ni ser juh själva.. inte riktigt normal, haha ;)
Hittade även en annan bild :
Schtekar´N
/Milla, mjaaou.. -.-'

kung av sand

raaowr nu blire g-night för mig idag puss och kram /ida

.

Nej ska sova nu, ska upp vid sju imån för att hinna rida, håhåjaja.. Sen blir det kyrkan för hela slanten -.-'  Vi ses i drömmarna ,
Fy fan vad segt blogg.se är när man ska ladda upp bild på kvällen ;s


Love & peace!


/Camilla

Life in a fairy tale'

Hemkommen från da elf för ett bra tag sen, tittade på Saw 1-3. 3 var väldigt bra! Jag sov igenom den.. haha. Men dom va inte så läskiga utan mer äckliga haha. tuff jag låter ^^  Glömde såklart kameran..  Nej nu ska jag tjocka mej framför tvn och övertala mamma och pappa att jag vill ha dubbelsäng, puuuuss!

...


löjligt man bara ät maten och var nöjd! tycker vi ändå har väldigt god mat förstår mig inte på människor ibland löjligt är bara vad det är!
/ida

väntadebakomhörnet

TA MIG AN MITT STÖKIGA RUM !!  ,  the scientist på kännner mig genast lite bättre ..
lite kort inlägg men ta det eller stick kram ! :)
/ ida

Dom är inte som du♥

Godmorgon ♥(: vaknade för et tag sen sitter just och äter frukost, K- special (Y)
Idag blir det att ta det lungt, kanske städa rummet om jag orkar. Och sen Ikväll blir det mina fina vänner♥ vi ska laga mat och ha det lite mysigt. Igår var Ida och jag uppe på senen igen och sjöng, gick ganska bra faktiskt. Men jag missar aldrig mina avslut olika varje gång, haha ! Färgade håret igår med så Rödluvan är tillbaka igen !(:


/Jonne

Helgens dilemma..

Min katt är galen. Helt jädra crazy haha. Idag blir det bara chill, ska rida och klippa Seven men annars är det inget speciellt. Just nu funderar jag på hur jag ska göra på lördag.. För det är en liten "tradition" att följa med till pappis jobb och typ tända mashaller (stavning?) och fika på alla helgona helg hihi. Men sen är det juh konfa sak också till klockan 2, sen så ska jag va på pappis jobb vid 4 sen hem och fixa mej sen kanske upp och "jobba" på festen eller så blir det mys med dom bästa :) Men jag tror det blir att följa med pappi, eller?
Vad ska ni göra i helgen?



Love & peace!

But it was just a dream!


Hejs♥(:
Kom nyss hem har vart och klippt mig och shoppat lite. Igår blev det stan med mina fina vänner♥
Hela helgen blev att tillbringa med dom. kanske visar upp sen vad jag köpte. Ikväll blir det nog att öva med Ida in för imorgon och färga håret. vad ska ni göra ikväll ? Redig skönt med lov känner jag dagarna går bara lite för fort. Men nu ska jag ringa Sötisen Ida♥(: puss




/Jonne

RSS 2.0