öö, hej?

Jag borde packa men jag har ingen ork tilll det men jag vet att jag inte hinner det imån, kanon? nää... Vet inte vilken väska jag ska ta heller, kan det bli bättre? jodå. Dags att ta mej ikragen och gå upp och packa om jag inte slocknar först.. Snaaaaark!
Vi låtsas att bilden är fin för jag har ingen ork för nåt annat, 
Hejja Olle! /Miiiiiillla

Awesome !♥

Har inte haft något roligt att skriva om för mina dagar består bara av att plugga och sova. Syster sover här inatt så vi har myst framför tven hela kvällen, och jag har då pluggat med. Imorgon drar vi till Öland kommer bli awesome ! vilka ser man ?
Måste packa ikväll lite redan för tror inte jag hinner packa så mkt imorgon. Trodde att jag skulle bli sjuk till helgen, men det är något jag inte får bli. Men nu måste jag plugga lite till och sen packa, Harre bäst !♥




/Jonne

llalalalalalal

im tired typ somnar snart sitter med mina toflor , imorgon bär det av till öland under helgen p skördefest men hörni jag tänkte vara så fräckoch lite allmänt tråkig att så lite skriver jag bara haha , ajja puss !
/ ida

Min cykel kan gå och dö!

Har verkligen inte haft nån lust för att blogga tyvärr, men jag hoppas ni överlevt ;)Idag så har typ inte ett piss hänt, eller jo, jag ramlade med cyklen när vi skulle cykla till bussen! Och jag hade mina ljusa cinos på mej och så typ stannade  min cykel så jag gled fram sen så typ välte jag och gled på asfalten / gräset så mina byxor blev helt leriga,:( så jag fick låna ett par av Ida haha lite komiskt sådär ;) Haha, jag har typ ätit ett druv socker paket sen jag kom hem, det är inte så bra va..? Hittat en snygg väst, hmm, vad tycker ni om den?
Nej nu ska jag slänga i mej lite mat sen ska jag sticka till stallet och rida sen blir det hem & duscha & packa eftersom vi drar till öland imån!
/Milla

You can Become a prince and I can become a princess ♥




Det suger...

Vädret är sämst och jag har ont i huvudet. Hoppas att det inte blir så här resten av veckan. Idag har det bara blivt en massa flumm av dagen. Blev ingen träning idag heller var faktiskt ganska pepp på att träna idag, fast det är så dåligt väder. Men blir att plugga en massa istället, måste bli klar med Biologin tills imorgon och ni vill inte veta hur måga sidor jag har kvar att göra, haha! Ikväll blir det nog att titta på idol eller något, vet inte redigt blir nog mest plugg och titta på tv, men ni frå ha det bäst !


Bjuder på bilden...


/Jonne

update,

Hemma från vetrinären nu, gick faktiskt bra. Han var typ inte sjuk? haha, nej men det var inget farligt med hostan, dock så har dom tagit blodprov så vi får bara luffa i skogen tills vi fått svaren ifall det är nån infektion.


Så nu ska jag snart duscha och sen plugga skit biologi & matte, visst är jag duktigt? haha. Just det vi har spanska också, jiippiie! Haha när man är där på atg så dricker man (eh, jag iaf ) en massa varm choklad.. Drack typ 3 koppar på mindra än en halv timme? haha, men det lugnar nerverna så! Och så är det gott hihi.  Nej nu ska jag hoppa in i duschen, ja hoppa, inte gå det är bara för loosers ;)
/Milla

ring frossa

Har hittat en massa ringar man inte hade tackat nej till;
Jag ska nog ta och klicka hem några av dom när jag kommer hem från öland i helgen, vem vet, man kan juh va helt pank då ;)
Love & peace,

/Milla

Pepsi eller Isadorha?

Heej!
Var hemma hos Ida för en stund sen för hennes katt festis har fått ungar och då ska jag få en hihi! Den var typ as söt ? ;o haha. Lite lik min förra katt Stoffe, men han var världens bästa katt så det skadar inte. Men om det är en hane ska den heta Pepsi & om det är en hona ska den heta Isadorha, gulligt juh ? ;)
Världens bästa katt, Stoffe, r.i.p,<3
Den stora "helsvarta" är det (':
/Milla

Söndag ♥

Om ett tag kommer syster hit. Igår kom man hem från skåne, lika fint där som vanligt. Köpte inget speciellt. Något jag inte visste om var att Calle från idol var där och Nanne Grönvall, och några andra stjärnor. Idag blir det att plugga och lite, ska fixa lite med kameran med. Hade tänkt ut och springa idag med men är inte så sugen på att springa i detta vädret, men sattsar på träningen imorgon istället (Y)
Men ni får ha en mysig dag i det härliga vädret (:


/Jonne

Trosbekännelsen

Kom nyss hem från kyrkan, nu har jag "bara" 18 ggr kvar...!
Vädret är deprimerande, jag funderar på att gå i ide.
Ska plugga senare med Sara kanske, usch! vem kom på läxor!?
Imån bär det av till kalmar atg med Seven, inget man längtar till direkt..
Folk nånstans i världen,
Love & peace!

omduvillkandu...

ligger här i sängen och väntar på bättre tider iaf att vädret ska bli bättre , så jävla deprimerande är det jag måste också snart stiga upp för att gå till tänkte precis skriva skolan haha snart gå till kyrkan .
efter det blir det fotboll i tjust sista matchen innan vinteruppehåll , ska nog bli ganska skönt när jag tänker efter eftersom det har blivit väldigt mycket fotboll på senaste veckan .. ajuste föresten har ju dm på måndag också ser fram imot det men nu måste jag verkligen kila .
ÅÅ WESTLIFE går verkligen inte förklara min kärlek till er,
never gets old eller vad säger man !
kramar och pussar ida







Godnatt

Borde kanske sova men jag orkar inte :) Tycker det är lagom lyckat sådär. Imån bli det kyrkan Jiippiie!! Nej jag är inte alls ironisk.. typ.. haha. Har verkligen ingen lust för kyrkan? Men det är bara sätta den ena foten framför den andra så är man snart där.. Fast jag ska sova några timmar först.
God natt söta bloggläsare :)
/Milla

carpe diem, eller natten .

kom precis hem från camilla helt galet var det ska nog dra mig till sängs nu ska till kyrkan imorgon på gudtjänst ROLIGT!
kram godnatt
grishälsningar

The night is young

Rebecka var nyss här så vi körde den dära grejen att man skriver typ 2 meningar på ett papper sen så viker man för det förutom den sista meningen och sen så skickar man vidare så skriver nästa osv..  Här kom den roligaste typ haha :
Hej mitt namn är Pelle snopplös. Jag bor med min snygga man med en snopp i pannan.
Själv fattar jag inte hur det kunde bli så. Men jag gillar det!
Ojah! Glass är verkligen gott! Speciellt med kolasås!
mums och med spermierpå muuuuuums. Jag är sådan som runkar innan jag går och lägger mej för tillfredsställelse.
Jag blir riktigt tänd på fötter med vårtor. Men jag älskar också näshår.
Det är så jävla gott tillsammans med rödvinsås! Igår hände verkligen en hemsk sak, min mans penis gick av!
OH NO det hände exakt samma sak för mej fast det var min bröst ramlade bort.
hahaha! Kul att vi är så seriösa av oss :)

Sing a song for me

Heeeeeeeeeeeejj!

Vi tittar på idol med mannen i fönstret,  ! Han är guuullig :) Precis som sjalmannen hahaha. Haha sorry är bara lite lagom över trött, uppdateringen är på botten men då finns alltid en chans att vi bättrar oss! (: Nu ska vi titta på Se upp för dårarna! Har ni sett den? Har sett den ett antal gånger men i still like it! Nej nu har den börjat men jag ska få sara att putta in en bild på datan!! För jag ska ha den till en sak, hmm? haha ;)



Puss & pill vart ni vill! (:

Milla & den dära Sara :)

Torsdag ♥

Förlåt för dålig uppdatering, Men från måndag till Onsdag sov Mikaela sötisen här, och vi hade de super !
Tisdag var vi lediga så åkte in till stan med alla snygingar och shoppade runt (Y)
Idag blir det massa plugg buuhhu! men måste, åker till pappa idag med, men åker till mamma imorgon redan för på lördag blir det skåne (:
Men nu ska jag ta min gitarr och lira :)




Bruuudarna!

Jahopp nu sitter man här med dom finaste cheyorna! Var ute & red med Micki Picke förut. Men imån bär det av till Kalmar! Weey.. Sen skolfoto på onsdag, WEEEEEYYY!!! fast näe...  Sjukt seegt! + att vi har idrott innan så allt är juh super! hahaha. Nej nu ska vi va goa och glada! hihi. Kvällen i böta i helgen var super! Tyvärr har jag inga bilder men om ni pressar Becca så kan ni nog få se ett par bilder!  Henke & Jonathan kom sen på kvällen för jag vågade inte titta på skräck film utan Jonathan hahahaha.  Vi skulle dygna men Henke & jag somnade som små troll ;) Sara & Ida & Mickie & Becca sov uppe i dubbelsängen och där fick jag inte sova buhuhuhu :( Så det fick bli soffan för oss 3 haha. Nej nu ska vi typ.. Leka ? haha.
Love & peace!

För det är fredag imån!

Dååååååålig uppdatering! Men jag har faktiskt inte suttit vid datan nånting på 3 dagar! Dels för att jag inte hunnit & dels för jag har inte orkat.  men var tvungen att logga in iadg för jag ville se om Kajsa hade svarat på mitt mejl men ikke! Börjar bli lite rädd att det hänt Eddie nåt :( Usch! Hoppas verkligen inte. Får smsa henne ist tror jag. Nej nu ska jag väl dränka mej själv i läx böckerna usch! Och imån är det ffredag och då ska Mickie Pickie följa med mej hem så ska vi rida sen så ska vi ut i böta igen haha, underbart!

Buenas noches♥

Hejsan , förlåt för dålig uppdatering men har inte hänt så mkt, just nu sitter jag här i min ensamhet och försöker hitta teckning. Idag fick man veta att man är ledig på tisdag härligt ! Skoljoggen idag och vi ägde sprang 100 varv ikke dåligt de !haha
Idag har Idaho vart här en stund och tittat på idol med mig, sött! Men blir väl att man går och lägga sig snart är ju en dag imorgon med, slutar 14.20 imorgon guttans på de ! men ni får sova så sött !♥


/Jonne

Godnatt ♥

Hejsan ! Är skit trött pallar inte ett skit just nu. Skoljoggen imorgon med pallar f*n inte den heller! Just nu sitter man och lyssnar på musik och stör mig på någon omogen jävel på msn. Förlåt men jag orkar inte med världen, funderar på att sova snart. Dagen har väl varit helt okej idag inget specielt med den vad jag vet. Men nu ska jag sova Godnatt ♥




//Jonne

Sweet little lies.

Skoljoggen i morgon, jiiippiie!! Fast nää.. Sara den underbara & jag ska gå. Somliga skulle kalla oss lata, vi kallar det smarta. Borde kanske plugga men jag har verkligen ingen lust för det.

suck .

åå bajs ingen match imorgon jag blir gaaalen ..
/iida

GUESS

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ
hemma från skolan äntligen må jag säga!!
ska på kalas i blomstermåla senare , det betyder kanske MAT! hungrig som en varg är vad jag är!
mitt umgänge är just nu bara gitarren och datan så vi hörs kjaam !
gåochbajsaeller´nått/ida

I Rymden finns inga känslor ♥

Hejsan, kom nyss hem från kyrkan, är skit trött och jag är inte på topp. Idag vet jag inte vad jag ska göra blir väl att chilla kanske, vad ska ni göra ?
Igår bestämde min broder och tre till att vi skulle på bio. Halv nio började bion så snabba ryck åkte vi till bion och såg filmen, I rymden finns inga känslor, Super bra film ! Ni som har sett den vad tycker ni om den ?
Efter bion så åkte vi typ runt och kollade lite, och hälsade på några så vi var inte hemma fråns halv ett typ (:



//Jonne

Vidare till kalmar

Hej!
Kyrkan var väl helt okej lyssnade inte så noga, oopsiie! Men vi tog nattvadet  som en och annan tuffing, synd bara att jag höll på att börja asgarva när vi satt där och väntade på kristus blod eller vad det hette. Smakade typ  bara utspätt vin, kan fortfarande känna smaken/lukten.. Eller är det kanske som har nattvadet i smyg här hemma..? Det är sånt man inte får reda på förens efteråt :)
Tjilllivippen!
Läskig bild..

Kyrkan nästa..

God morgon söta bloggläsare :)
Nu ska vi till kyrkan och få en lapp påskrivet. Sen så jag till kalmar! :) Men vi hörs efter kyrkan för nu måste jag rusa!  Puss!

lalallalalalal

sitter och tycker synd om mig själv för att jag ska behöva gå till kyrkan , jag orkar inte så jäkla trött ..
gick typ och la mig klockan två eller nått, åå bajs .
syns efter kyrkan , eller nått sånt / ida

Björnen sover..

Trött som ett as, borde sova men jag orkar inte.  Jag har ännu ett problem, jag vet inte när kyrkan börjar imån. klockan 11 eller klockan 10? Hmm, tycker det borde va klockan 11.. Eller? Aja Becca satsade på 11 så då gör jag det också haha. Annars är det kört för hennes del, haha nejdå. Sen bär det av till kalmar, tjiiho! :)
Borde kanske sova nu, men vi får se,
Love & peace,

Dagens ( lite sent kanske)

DAGENS VILL HA: Mer kläder!

DAGENS KLÄDSEL: Jeans,  vit 3 kvarts armad tröja och en lila sjal

DAGENS SMINK: Mascara & puder :)
DAGENS FRISYR
: Ny tvättat, ofixat :)

DAGENS PLANER: Hitta på nåt med dårarna. ♥

DAGENS SAKNAD: J! :(

DAGENS DUMMASTE: Jag gör aldrig nåt dumt, nästan ;)
DAGENS SJUKA
: Att en person vi kände dött :(
DAGENS ROLIGASTE:
Att rejsa på fältet med Seven ;)
DAGENS FAVORIT:
Hmm, att jag ska till kalmar imån ?

DAGENS KÖP: Ingenting än så länge. 
DAGENS GODIS:
Kladdkaka! :D♥
DAGENS HUMÖR:
Sorgsen :(


11 september

R.I.P :(



.

Hejsan , sitter här med Filip och chillar, snart blir det att fika mums ! Är ju kalas för mammi idag så har hela huset fullt av människor, just nu sitter Filip och pratar om någon viss preson som har ett långt huve, Ehh ja Filip är ju som han är, men han är as cool tyvär ville han inte vara med på bild :/
Nu ska Fille och jag ha saft kals harre bäst !


.

Hemma igen, eller ja jag kom hem för ett tag sen. Helt okej idag faktiskt.. Lite segt vissa stunder bara men men. Imån blir det kyrkan. Får se hur det blir. Ska snart till stallet och rida, sen blir det hem och duscha. Sen så ska vi fira mamma som fyller år idag, Grattis till henne!



Love and peace,

Godnatt ♥

Nej men ska väl sova jag med snart, är as trött Sov så sött puss (L)


Rubrik?

Underbara bilder i inlägget innan inte sant? ;) Haha, hade lite mycket fritid bara. I morgon är det konfermation (och det stavas..? ) ångrar det redan, haha. Nä vi får se hur det blir! Ska väl gå och lägga mej snart, tänker inte göra en repris av det jag gjorde idag haha.
Min hund kom in och väckte mej idag på morgonen så jag kollade på klockan och då så var den 5 i 7, fasen nu har jag sovit för länge igen, (brukar å upp vid typ 20 i 7) så jag går upp, sminkar mej och så, sen så ska jag gå till toan och tvätta bort lite smink som blivit fel, och då ser jag hur mörkt det är ute och i hela huset.. Så jag går in till mamma & pappa för att kolla om det är nån där, då så säger pappa, vad är det? så kollar jag på klockan inne hos dom för jag tänkte att det kanske är lördag eller nåt, men då säger pappa att den är 5! Så jag gick raka vägen in i mitt rum och somnade om haha! ;) Bara lite vimsig ;)







Hetaste ever ja menar kolla på oss ! ♥

Hejs ! Milla var här nyss, vi har suttit och redigerade bilder dom blev redigt fula och äckliga, jag lovar ni kan inte sova efter ni har sett dom här bilderna bilderna haha ! Njuuut för f*n av dom vackra människorna stekare och apor !♥ Vi är söta !♥






//Jonne

speaklouder..



cause soulmates never die




Shining star

Äntligen fredagsmys!

Idag så har vi typ världens längsta rast innan idrotten, så vi satt i omklädningsrummet i typ en timme. haha. Men det var skoj. Tog massa porrbilder ;) Nejdå, men bilder tog vi. Sen blev det fotboll för hela slanten! Riktigt kul, synd bara att jag är så "proffsig" på fotboll ;) Ska försöka få tag på Sara för att se hur det blir ikv, Vad har ni för planer för kvällen?

Här får ni se några av dom übersnygga bilderna!
Kärlek på bilden ♥
Ojdå..;)

Love and peace, ♥

/Milla

alongthebrokenroad...

åå ljuva ljuva helg underbart, en fågel har också viskat att min biggest idol kissie kommer till kalmar i helgen man ba yes ! haha what so ever så vill jag har en tjock stickad tröja just nu men som alltid jag är helt pank ....
imorgon börjar också konfimationen  hmm så mycket att göra så lite att säga kjaaaaaaaaaaam !
yours truely ida.

Mascara

Vad använder ni för mascara? Jag använder Maybelline The cold ssal volum express. Jag tycker faktiskt den funkar bra! Men för att få den här riktiga "dramatiska" volymen så måste man lägga ett par lager, men den håller helt okej. Ger inte så mycket klumpar. Men efter en hel dag kan det bli lite "spindelben" av det hela..


haha, failad bild!

Bilden är tagen efter en hel dag ;)

update

kollade nyss på Idol, fanns väl ingen sån där speciell idag tyckte jag.. Var många fler igår  som "utmärkte" sej. Idag så red jag ett dressyr pass med både Seven & Lillan och det gick super!

Har inte varit min dag idag.. Gik super på spanskan men ja annat har gått snett..  Men äntligen är fredag imån!  Veckorna går ovanligt fort tycker jag..? Svisch så är dom borta? haha. Fast det är juh ganska bra haha. Har typ inga planer för helgen vad jag vet.. Blir kanske att dra till kalmar eller så ska jag åka till min hopptränare med Lillan. Vad ska ni göra i helgen ?
Har ingen aning om vad jag ska ha på mej imån! Ett par jeans leggings med en vit blus? Eller bara något fredags mys? haha. Usch, borde bestämma mej nu annars kommer jag stå där som ett fån imån och försöka hitta nån trasa i min gaderob haha.
Jag sitter som en hösäck, men ni får försöka leva med det :)

Grym eller vad ?♥

Hejsan måste bara lägga ut en video på Olle hedberg som sjöng i Idol igår, den bästa än så länge i idol asså, han är så jävla grym ! och det bästa är när han går över till Lady, puuhh skulle vilja kunna spela lika bra gitarr som honom, skulle kunna lyssna på honom hur länge som hälst ♥ Tyckte ni han var bra ?

/Jonne

Godnatt ♥

Mamma är hemma och jag kan gå och lägga mig, funderar bara på att ta mig än dusch innan jag går och lägger mig, blir nog troligen så med men ni får sova så sött alla söta läsare Godnatt ♥


/Jonne

,

"Enda gången jag backar, är när jag tar sats"



Suuperstar


Inte på humör för att blogga vi hörs imån.


Peace and love,

/Milla

Superwoman!

Egentligen borde jag plugga.. Men jag orkar inte det. Vem fasen kom på läxor!? Jag gillar Mickes stil, inga läxor men om man inte pluggar det man ska i skolan så får man ta hem och jobba annars är det inga läxor. Alla lärare borde va som han ist för att ge oss typ 40 glosor på ett främmande språk? Usch! Nej det hjälper inte att sitta här och tjöta. Tyvärr, haha. Sen blir det att kolla på Halv åtta hos mej, håller ni inte med om att det är sjukt kul? haha. Älskar kommentarerna han Helge säger, haha! Nej det är väl bäst att sätta igång..
Riktigt vackra cheyor!
Peace and love,

/MIlla

strut your stuff ...

hmm , kan börja med en sak jag vill göra ! jag vil sitta på en brygga på öland och spela gitarr och var uppe tills solen gå upp ...
tittar på top model och suktar efter deras utseende eller nått ..
men vet  ni vad snart ska jag dra på fotboll så ni får ha det , kjaaaaam ida

Vad ska det stå här ?

Hejsan, slutade lite tidigare idag så jag hann med den tidiga bussen. Idag blir de för det mesta plugga, skulle ha åkt och tränat men den blev inställd :/
Redigt härlig att statistiken höjer sig nu igen när vi har börjat blogga igen, Jätte roligt fortsätt så !
Dagar tycker jag går ganska fort nu faktiskt, det dåliga är at jag har börjat störa mig på alla, men jag får väl försöka stå ut. Jag känner mig as duktig som har börjat blogga igen ! ska bara försöka så att man fortsätter. men nu ska jag ta och spela lite gitarr harre bäst sötisar !






/Jonne

pga Saras inlägg ;)

Haha, får väl förklara vad som hände på bilden haha! Sara målade en människa som hängde upp och ner typ, och då skulle jag visa henne hur armarna var när man hängde upp och ner (snäll som jag är! ;)). Och då så typ la jag mej på en stol med benen sen så hängde jag neråt med huvudet och det. Men jag hann inte så långt... För stolen välte! Så jag typ hamna på golvet haha! Måste sett hur snyggt som helst ut ;) Tur att inte alla hade kommit haha! Nej nu ska jag titta på tvn!
Puuss sötisar!

Milla...

Milla gjorde dagen bästa idag på bilden, Milla får själv säga hur det var om hon vill, för jag palla tyvär inte förklara det nu, men det var jävligt roligt, bara jag tänker på det så börjar jag skratta. Ikväll blir de en chill kväll framför idol, vad ska ni göra ikväll ? Rebecka hjälpte mig med att skriva en grej idag på svenskan. Rubiriken skulle vara underbart är kort , redigt bra blev den eller vad säger du Rebecka ? haha !
Nej nu ska jag snart till tven Harre bäst !



//Jonne

Dagens låt

Becca har visat mej en låt för ett tag sen men jag har inte riktigt lyssnat på den förens idag, men den är riktigt bra!
/Milla

Jonne är duktig som har pluggat (:

Hejsan ! Nu har jag pluggat känner mig redigt duktig ! har pluggat i en evighet nu känns det som om ni vill veta, skulle vilja titta på tve nu känner jag men vågar inte sitta inne i tv rummet själv, tänk om någon tittar på mig :S Finns ingen soffa heller att sitta i eller något typ, för vi håller på att måla om, inga gadiner heller så alla kan kolla in bara så där, så ne jag håller mig till datan till mamma kommer hem :)
men nu ska jag surfa runt lite puss ♥





Flipp eller Flopp..?

Hugo Rosas & Paows låt,  hiss eller diss..?
Tyckte väl den var helt okej ;)
/Milla

shalala

Tjollahopp!
Var ett tag sen, & jag ber om ursäkt! I söndags var jag & tävlade med Seven för första gången! Hoppade 2 Clear round (70cm & 80cm) ( clear round är om man klarar banan utan vägring eller fel får man en rosett). Och det gick fintfint! 2 rosetter fick jag hem!

Var ute och red med Mia idag! Riktigt roligt faktiskt! Hon gav mej nyttiga tips om hur jag ska få Seven att inte sticka med mej i skogen, haha. Så är jag ny duschad & klar för spanska boken *suck*. Fast nu håller jag på att fixa allt strul med hästarnas pass & min licens, ja herregud det är en hel vetenskap det där med ridning. ;) Men idag på hem kunskapen så började Sara & jag skaratta åt ingenting, haha! Skrattade hur länge som helst ;)
Eddie! <3

En väldigt fin bild på oss 3 med Idas gamla "underbara " mobilkamera :)
Nej nu ska jag titta på Biggest looser Svergie,
Puuuss!

Härlig låt ! Petter - Fredrik Snortare och Cecilia Synd (Y)






Bättre på Spotify..



//Jonne

Dåligt jag vet..

Hejsan, förlåt för dålig uppdatering ska försöka bättra mig, men iallfall så jag kom hem för ett tag sen från skolan har vart helt okej idag och just nu sitter jag och tittar på The Hills och chillar, tänkte lägga ut lite bilder från helgen, blir nog inte så många men några (:
Idag händer de inte så mkt blir att plugga lite och för det mesta ta de lungt, hoppas denna vecka också går fort så man får helg snart, men har inte så mkt mer att skriva, så ni får ha det så bra puss♥



//Jonne

Badskum ♥

Hejsan, Härligt att de är fredag ! har varit dålig på att uppdatera Sorry about that, men iallfall så blir de brudarna ikväll ! vet inte om vi drar till parken men troligen inte, kommer bli as nice (:
Förkyld är jag som in i bomben ikke bra :/
Har inte så mkt mer att säga ska gå och lägga mig framför tven nu puss



Skulle det vara en rubrik här ?

Håller typ på att bli förkyld. Gjorde 40 minuters testet idag, kanske inte borde ha gjort det eftersom jag är lite förkyld, menmen. Klarade det iaf. Nu är det bara att se fram emot coopertestet haha! Nej nu ska jag kolla på fångarna på fortet, heja på fortets mästare & plugga spanska.
Just live your life'


/Milla

RSS 2.0