Just a pic of RISEN!

Risen=mörkchoklad=nyttigt=risen är gott=jag äter det=jag är nyttig.  Ha! Sa jag inte att att jag skulle bli nyttig? ;)


Nu sitter man hos sara med becca och väntar på att henke ska komma, hihi. Ses ikväll puddingar! (;



/Miiiillla! :))

Theia guldets gudinna.

Ååh, var och köpte en kattunge idag! :) Världens sötaste lilla Theia! Hon ser lite ut som Kasper saras katt ni vet, fast mycket större. Hennes namn uttalas Teja (dom på djursjukhuset gjorde det iaf). Så fort man klappar henne spinner hon haha. Riktigt söt! Vi fick med en pärm typ med massa papper och där stod det att hon hette Theia guldets gudinna, lite fint tycker jag, hihi.  :)
Så ungerfär fast större :)
/Milla

Chokladbollar!

Hejhopp! Har bakade nyss chokladbollar, :D  goott! Red seven idag också såg inte ett skit typ för det var så jävla mörkt.. men vi är lika coola iaf ^^  Nej nu ska jag sitta och skratta åt bönderna i bonde söker fru, ahahaha,!

Tidsinställt inlägg.

ja när ni ser det här är vi antaglien i skolan..  Men tänkte att bi kunde få ett inlägg, haha ;)
Är så trött på allt regnande och snöande (i oktober!) och kallt, iskallt! Längtar utomlands, till nåt varmt soligt kland där man kan ligga och steka vid poolen hela dagen. ooh! Och äta på restaurang varje dag och nån dag åker man och shoppar nån dag går man ner till havet, nån dag åker man på nån miniutflykt. Beredd att cykla dit fan, haha ;) Nej men jag tycker det är liiite väl överdrivet med snö i oktober! Vist finnsdet tjusningar med vintern också, så som åka skidor (pulka!), julafton, fina bilder haha, mysiga kvällar framför brasan, insnöad så man inte kommer till skolan haha, tolka med hästarna!  Men vad är det mot sommar, sol & bad? Ingenting..
Jag vet iaf vad jag skulle välja..

Love & peace,<3

/Milla

back in town

Utvecklingsamtalet gick väl bra, antar jag.. Började snacka politik haha. Nu ska jag väl duscha sen blir det tvn och plugg. Ska kanske göra en fruktsallad, hmm, MUMS! haha. Har väl inte så mycket mer att säga, mitt liv är inte så intressant ;)
Bilder som Becca tog för nån vecka sen, igga mej på bilderna, men seven är fin! (: <3

Nu:

Utvecklinsamtal, önska mej lycka till!


/Milla

...!...

Idag kommer min kusin från norge hit, skojskoj! Blir typ att rida lite och sånt dära hihi ;p Sen får vi se vad kvällen blir av.. Just nu sitter jag och tittar på kattungar eftersom min dog igår, r.i.p sötnos! :( <3 Men jag får se hur det blir.. Nej nu ska jag ta och äta lite frukost..!

Love & peace!




its life

kan inte riktigr fatta att min kattunge är död ..
som mamma och jag kämpat med den kattungen och försökt ge den mat, jag vet hur fjantigt det låter den katt i know .
känns så overkligt att det var inte alls länge sen jag lärde katten att gå eller igår när vi skulle mata den och vi skrattade för katten gick i med tassarna i maten och när katten senast somnade i mitt knä
tyck vad ni vill att det är fjantigt eller inte men den där katten var så underbar så speciell !
allt har sin början och sitt slut....
/ ida

Hugger i sten

Händer inget speciellt i mitt liv just nu, intressent va?  Ni får ursäkta den dåliga bloggningen men har ingenting att skriva om haha. Vi kör massa musik ist, :)
/Milla

Fjorton suger Trailer



En film jag rekommenderar att se. Ni kan se alla avsnitten på Youtube lite dålig kvalite bara och ljudet är lite efter(:  hehe /Jonne

Studiedag!

Åh, en extra dag ledigt. Inget att tacka nej till direkt! Vetrinären ska komma typ vid elva och ta blodprov på min lilla pålle. Sen efter maten så ska jag sticka till mormor och hjälpa henne flytta igen.  Sen ikväll är det nog träning som gäller! Måste plugga också, håhåjaja..  Nej nu ska jag gå och göra en en riktig brak frukost! hmm, blir väl en toast & en värktablett haha, synd att man inte har mer energi till sånt.. Tittade på Rallybrudar igår, haha fan den filmen är faktiskt ganska kul ibland ^^
Bildkälla

/Miiiilla!

Söndag ♥

Blev en mys dag idag med film och massa chill. Filmen var bra kommer inte ihåg vad den hette men den var bra iallfall. Vad har ni gjort idag ? Känns juh as skönt att man är ledig imorgon med kan jag juh säga. Ikväll blir det mesta att sitta framför datan tror jag och lyssna på musik♥ Har inte så mkt att skriva om så ni får ha en mysig kväll♥puss


/Jonne

Trailer Älska mig



Någon som vet vart denna film finns att köpa? måste se den ! /Jonne

ett klick, klick!

Var hemma hos den bästa igår så vi tog lite kort haha senare kommer det också en film som måste ses haha!
Puss !
/miiiillla

It`s time to go..♥

Hejsan sötisar !!


Äntligen Fredag som jag har längtat till helgen, har varit en jobbig vecka. Skönt att man är ledig på Måndag också. Sitter och lyssnar på musik och kollar runt lite. Somnade med lillkatten i soffan idag när man kom hem, redigt skönt att sova ett tag, om det är något jag ska göra denna helg så är det att sova ut. Vad ska ni gör i helgen ?
Tycker att vi borde ändra vår Design nu med, börjar bli lite tråkig, håller ni inte med mig ? Tycker ni ska ta och kolla in Andreas blogg med för han är typ fett cool ! Ni hittar hans blogg här -> http://www.sundbom.devote.se/


/Jonne


Stay away,

&gLillan var frisk! :')


Sen när man kom hem så åkte man tillbaka till kalmar med mammi och shoppade lite (:
Köpte :
En vinterjacka
t;Bobbys balsam
Uggs
Linne
Ansiktsgrejs
öronhänge
skor till idrotten
och lite annat smått och gott



Och så köpte vi en säng till min mormor för att hon ska flytta till en lägenhet sen när vi varit i kalmar så åkte vo och lämnade den i lägenheten och det var första gången jag var där.. Och tror ni inte att min mormor har en walk in closet ;o Blev för älskad i den när jag var där, så kunde man ha satt upp massa speglar så hade den varit perfekt! hmm, tror jag ska ha mina kläder hos mormor, haha. Nej men den var as nice. Sen när jag kom hem red jag Seven på åkern och det gick udan som fasen, så jag fick typ fart tårar och dom typ frös till is på kinderna kändes det som, för det var iskallt ute idag.. Tycker faktiskt inte vintern borde komma riktigt än..
/ Milllllllaaaa

Sova blogg

Hej ska gå och lägga mej nu typ måste va fräsch imån, ska till atg med Lillan.. För hon är troligtvis halt igen :( Men får hoppas att hon inte är det men på samma sätt skulle det vara bra och få reda på vad det är med henne för hon är inte den riktiga Lillan längre :/ Nej men nu ska jag kila i säng så nu får ni en 'massa' fina bilder på Lillan, puss!

För dig ska jag göra det tusen gånger om..♥


Hejsan snyggingar !


Hur är läget med er? Förlåt för dålig uppdatering ska bättra mig. Sitter och chillar efter har pluggat svenska.. men kan typ inget ändå. Ganska dålig dag om man säger så, mådde inte så bra men mår bättre nu.
Hade inte turen med mig idag heller tror jag,  alla hållde på idag och sen när jag skulle ge till baks så fick jag skiten för att dom hållde på med mig..ajaj inte bra (:
Aja fysiken idag tror jag gick ganska bra, vet att jag har ett poäng ! för jag skrev mitt namn (Y)haha :)
Men ni får ha det Superduper :)puss♥




stoulenkissesshouldbereturned

God morgon sverige!
vaknade för ett atg sen och åt min sista frukost här på detta hotellet har seriöst ätit nutella HELA helgen !
ska börja packa ihop lite smått nu eftersom vi ska åka snart ussch jag vill inte lömna detta stället men och andra sidan prag är nog inte så dåligt alternativ .
den här veckan ska jag shoppa och bara ha det gutt innan jag kommer hem till regniga sverige...
men nu måste jag verkligen börja packa pussar i massor ..
random dude
/ida

nämndetintenärjagintevillhöra

känner mig som en robot helt seriöst, åt precis mat IGEN svårt att motstå jag bara maler mig igenom maten !
så nu efter en lång dag med hästkapplöpning och jag som förlorade kopiöst mycket pengar 40 fucking kr! haha skämt osidå så har det varit skitbra så nu ska jag gå och lägga mig  och imorgon klockan jag vet inte , så drar vi till prag , sov så sött!
vilka påsar tror jag måste få lite sömn nu kisses , ida

Damn girl!

Liiite dålig uppdatering om man säger så. Har väl inte hänt så jätte mycket egentligen.. Inatt så har vi sovit hos Becca! Hade det as nice! Sen så idag så skulle vi till kyrkan, tror ni inte att det inte var nåt förens klockan 4 idag? Så damn typiskt... Men senare blire att rida sen bär det av till Linköping för att köra tillbaka min syster.. Tycker hgon kunde stanna här. Samtidigt så har jag 2 läxförhör att ta igen i spanskan och 3 prov att plugga till.. JIPPPIIE! hoppas ni fattade ironin..
Ååh, mums!

im alive!

åå så dåligt mina  kompanjoner bloggar , men vad ska man göra får väl själv ta och blogga lite ..
hela gårdagen bestod av mat mat och hmmm mera mat + lite shopping  och idag bär det av på hästkapplöpning .
kom precis in en man och frågade om nån lampa vad sönder jag som är såå duktig på engelska försökte förklara vilken lampa som inte funkade och att elen inte heller funkade där men han tog så glatt med sig glöd lampan och sa att han skulle byta !
och så imorgon på dagen så bär det av till prag för ännu mer shopping och kultur , kan ju också passa på att säga att vi har haft strålande väder hela helgen blå himmel och helt perfekt är det .
dock har jag blivit förkyld av nån tråkig anledning men men den smällen ta jag okej ska kanske sluta skriva såhär mycket dom flesta stannar väl upp efter hälften kram !
roligbild.com

Sarahh härr !!

Hejsan alla snyggingar !



Sitter hos Becca sötnosen, vi har det lika bra som vanligt, helt crazy ! lyssnar på musik och flummar. alla är typ trötta utom jag, men jag ska se till att ingen somnar ikv mohahha !! vad gör ni ikväll då snyggingar ?


Onödigt..

Hejsan, inget speciellt händer i min värld och har inget speciellt att skriva om precis, men måste juh uppdatera lite känner jag. Hade biologi prov idag och matte, gick väl bra tror jag. Matte prov imorgon med supeeer !(not)
Men har faktiskt inget mer och säga... och jag måste plugga spanska, Så harre Super puss !







/Jonne

It´s a bag in da box..

Orkar inte blogga så det får bli låtar & bilder ist, puss!
Söt chey!
Söta cheyor!
Visst passar hon i glasögon den sötisen?
Några bilder från den underbara tiden på öland,
/Milla

En saknad av dej

Hello there!

Sitter här i usvagnen och lyssnar på Lars Winnerbäck edans Sara & Ida är ute och går.
år typ pyon, Blää! Har typ feber och ont i magen..  Gäääsp! Somna snart har varit så trött hela veckan trots jag gått och lagt mej typ tidig varje dag? Sakknar min säng nu. haha. Nej nnu ska jag typ gå på toa tror jag, puss!


Sol,vind,vatten.. ÖLAND!

Jahopp nu sitter vi här på öland i husvgnen ochfixar oss inför to night. Tjockade oss nyss med mackor med nutella, mums.  Ska snart in till borgholm och titta runt i dom fashinerande butikerna. Sen blir det att gå ut och käka med henke och Becca.  Vi borde kanske städa här lite också men det är sånt man mrker om det händer eller inte. Nej nu ska vi bege oss snart ska bara byta om!



Love & peace bitches!

RSS 2.0